Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Orquestra Simfònica

Orquestra Simfònica

Va ser fundada pel professor i actual director del Conservatori Salvador Chuliá. La seua presentació va tindre lloc el 15 de juny de 1994 al Palau de la Música de València.

Es tracta d'un conjunt integrat pels alumnes més destacats de cada una de les especialitats instrumentals i per altres matriculats dins de la classe d'Orquestra. La seua creació, igual que la Banda, té una doble finalitat, d'una banda habituar els alumnes a la practica i coneixement dels gèneres musicals de diverses èpoques i estils i de l’altra el foment de l'actuació pública en concerts, tant a nivell regional com nacional, així com en les activitats acadèmiques del Conservatori José Iturbi.

L'Orquestra ha sigut dirigida pel prestigiós director d'orquestra Enrique García Asensio i en l'organigrama docent, cal destacar la col·laboració dels professors: Salvador Novejarque (violoncello), David Fons (viola), Francisco Lluch (contrabaix), José Pitarch (violí) i Miguel Ángel Gorrea (violí), qui actua de concertino.

A més, i a pesar del seu curt camí, l'Orquestra té registrats tres discos compactes, actuant a Segorbe, Benidorm, Torrevieja, Buñol, Villareal, Palau de la Música de València etc. en concerts extraordinaris.

Des de fa diversos anys, actua en la “Missa d´Infants” del dia de la Mare de Déu del Desamparats.

Des de 2008 dirigix l'Orquestra el professor de Direcció Vicente F. Chuliá Ramiro.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI