Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Banda Simfònica

Banda Simfònica

Va ser fundada pel professor i actual director del Conservatori, Salvador Chuliá, i va oferir la seua primera actuació al desembre de 1986, com a concert inaugural del curs 1986/87 a l'Ateneu Mercantil de València.

Està integrada pels alumnes més destacats de cada una de les especialitats i per altres matriculats en la classe de Conjunt Instrumental i Orquestra.

La banda té un doble objectiu, el d'habituar els alumnes a la pràctica i coneixement de gèneres musicals de diverses èpoques i estils, així com fomentar la seua actuació pública en concerts, dins i fora de la Comunitat Valenciana.

El 15 de gener de l'any 2004 va collir un notable èxit a Sevilla amb un concert extraordinari. També ha participat en els cicles de concerts organitzats per l'Ateneu Mercantil, Torrevieja, Segorbe, Benidorm, El Corte Inglés i Palau de la Música de València.

En l'actualitat en la Banda Simfònica col·laboren els professors: David Olmos (saxòfon), i Juan Jesús Ortiz (tuba) i és Director de la mateixa des de 2.008, el Professor de Direcció d'Orquestra Vicente F. Chuliá Ramiro.

Cal destacar que la Banda Simfònica complix en el present curs el seu XXV Aniversari.

La banda té registrats dos discos compactes.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI