Servicios de la web

Hall

Cita prèvia per a tràmits de Gestió Tributària Integral

Sol·licitud de Cita Prèvia per a tràmits d’IVTNU - PLUSVÀLUES, per defunció

Oficina de Gestió Tributària Integral
Carrer Arquebisbe Mayoral, 1 ac - planta baixa.
Horari: de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00h.

L’assistència en l’autoliquidació pel concepte d’Impost sobre l’Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (Plusvàlua) derivada de transmissions mortis-causa (herències), només es prestarà amb Cita prèvia, en l’Oficina de Gestió Tributària Integral situada en la Casa Consistorial, amb entrada pel carrer Arquebisbe Mayoral 1ac.

Per a rebre presencialment assistència en este tipus d’autoliquidació ha de sol·licitar Cita prèvia polsant l’enllaç següent. Per cada Protocol haurà de sol·licitar la corresponent Cita Prèvia.

La documentació imprescindible per a rebre l’assistència és la que consta en este enllaç :

Sol·licitud de Cita Prèvia per a tràmits d'Impost sobre el increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana (plusvàlua) per raó de defunció.

Si el títol acreditatiu de la transmissió fora complex, en esta cita tan sols se li arreplegarà la documentació corresponent i, una vegada haja sigut practicada l’autoliquidació, serà citat pel mig que haja designat (telèfon o correu electrònic) a fi d’arreplegar l’autoliquidació practicada.

Sol.licitud de cita prèvia per a TRÀMITS TRIBUTARIS en l'oficina de l’Antiga Fàbrica de Tabac.

Oficina de Gestió Tributaria Integral - Antiga Fábrica de Tabac
Amadeu de Savoia, 11
Horario: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00h.

Per a realitzar presencialment trámits tributaris pot sol.licitar Cita Prèvia polsant l'enllaç següent:

Sol·licitud de Cita Prèvia per a tràmits tributaris (Antiga Fábrica de Tabac).

Recorde que la Cita Prèvia per a l'assistència en l'Autoliquidació de l'Impost sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (IVTNU - Plusvàlua) d'Herència ha de sol·licitar-se únicament, en les Oficines de Gestió Tributària Integral del carrer de l'Arquebisbe Mayoral.

AVÍS

AVÍS:
A partir de l'1 de juny de 2019 serà necessari disposar de CITA PRÈVIA en l'Oficina de Gestió Tributària Integral de la Casa Consistorial (entrada C/ Arquebisbe Mayoral, 1ac), per a l'assistència de l'autoliquidació del IVTNU/Plusvàlua, en tots els casos.

Recorde que l'atenció en l'Oficina de Gestió Tributària Integral de Tabacalera (Amadeu de Savoia, 11) es realitza sempre amb CITA PRÈVIA, excepte l'autoliquidació del IVTNU/Plusvàlua per HERÈNCIES, que només es realitza a la Casa Consistorial.

Pantalla tàctil per a confirmar la cita en el moment de l'arribada a l'Oficina

L'Ajuntament Informa

Reba per correu electrònic informació sobre les convocatòries, activitats, nous servicis, etc. de l’Ajuntament de València

Subscripció


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI