Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

ATENCIÓ A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

PRESENTACIÓ

Els serveis municipals que es presten per a l'adequada atenció i integració de les persones amb diversitat funcional o dependència són els següents:

En la OMAD, Oficina d'Atenció a Persones amb Diversitat Funcional es presta informació sobre accessibilitat, ajudes econòmiques, centres ocupacionals, centres de dia o residències, activitats i llocs d'oci, formació i treball, habitatge, transport, lleis i avantatges en impostos. En aqueixa Oficina també es tramiten les targetes d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda. Poden rebre atenció:

· Acudint personalment a Carrer Amadeo de Saboya, número 11. 46010 València, edificio de la antigua Tabacalera. Acces esquerre.
· Per teléfon: 96 208 24 68 - 96 208 24 72
· Per fax: 96 351 10 68
· Per correu electrònic: omad@valencia.es
· Pàgina web: www.valencia.es/bienestarsocial
· Pàgina de facebook: www.facebook.com/sersocialsvalencia

A més existeixen tres Centres municipals Ocupacional (COM Gravador Plans, COM Isabel de Villena i COM Juan de Garay) i un Centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual, Font Sant Lluis. Es compta també amb una Residència – Centre de Dia per a persones que requerisquen suport institucional, La Nostra Casa – Vall de la Ballestera.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI