Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

EL PROGRAMA D'INFORMACIÓ, ORIENTACIÓ I ASSESSORAMENT

L'Ajuntament de València, posa a la disposició de les seues veïnes i veïns una sèrie de recursos amb els quals intentarà donar resposta a situacions de dificultat en què es puguen trobar.

ON ES PRESTA

Si vosté precisa atenció ha de dirigir-se al Centre Municipal de Serveis Socials que li corresponga per domicili i sol·licitar cita en el Programa d'Informació. D'esta manera vosté rebrà atenció per professionals amb l'especialització necessària per a valorar la seua situació i l'informaran sobre els recursos adequats per a resoldre-la.
A més, este programa és la porta d'entrada al sistema, de manera que si és necessari li donaran cita en qualsevol altre dels programes que hi ha en el Centre o bé es tramitarà directament l'expedient per a resoldre la necessitat plantejada si es troba entre els següents, que són en els quals tenim competències:

https://sede.valencia.es/sede/registro/indexm.xhtml

Per a saber quin Centre li correspon pot trucar al telèfon d'informació municipal. 010 o consultar-ho en la web de Serveis Socials.

HORARI D'ATENCIÓ

Atenció presencial: de dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 hores. Divendres de 12 a 14 hores. Per a ser atés/a pel/per la treballadora social és necessari sol·licitar cita prèvia.

LLISTAT DE CENTRES MUNICIPALS DE SERVICIS SOCIALS


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI