09/12/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

PAULA Mª LLOVET VILARRASA

Paula María Llobet Vilarrasa

RESPONSABILITATS ACTUALS EN L’AJUNTAMENT

Regidora del Partit Popular.
Vocal titular Patronat Fund. C.V. Promoció Estratègica, Desenvolupament i Innovació Urbana (INNDEA-Las Naves).
Vocal de la Fundació de la CV Observatori del Canvi Climàtic.
Membre del Consell d'Administració del Palau de Congressos.

DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta (sense antiguitat): 68.171,04

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 03.07.2019 (pdf 201 Kb)

BIOGRAFIA

Vaig nàixer a València el 27 de desembre de 1977 i vaig estudiar en el Col·legi Domus i en el Col·legi Esclavas de València.

Des de molt jove he tingut una gran vocació de servici públic i una especial inquietud per ajudar els més necessitats. Això m’ha portat a ser cooperant a África i a Amèrica Llatina durant diversos anys.

L’estudi és una altra de les meues grans passions. Sóc llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, llicenciada en Dret per la Universitat de València i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Miguel Hernández d’Elx, amb un postgrau en Cooperació Internacional.

Tinc 17 anys d’experiència professional en el disseny i la gestió de polítiques públiques, experta en finançament comunitari i coordinació de xarxes locals i transnacionals.

Les àrees en què he desenvolupat la meua carrera professional són diverses, des de benestar social, participació ciutadana, cooperació al desenvolupament, sostenibilitat ambiental, R+D+I, salut; fins al desenvolupament urbà i ciutats intel·ligents, planificació estratègica i gestió de projectes locals, nacionals i europeus.

DOCUMENT TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Trajectòria professional (pdf 206 Kb)

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Llicenciatura en Dret (pdf. 3080 kb) Doctora en Dret Constitucional (pdf. 770 kb) Llicenciatura en Ciències Polítiques i de l'Administració (pdf. 3028 kb) Llicenciatura en ADE (pdf. 2751 kb) Certificat Grau Mitjà de Valencià (pdf. 57 Kb) Diploma postgrau cooperació i desenvolupament (pdf. 352 kb) Certificat cicle elemental anglés EOI (pdf. 60 Kb) Certificat Grade C First Certificate English (pdf. 11 kb)

DADES DE CONTACTE

Plaça Ajuntament, 1, 3a Planta. València C.P. 46002

Teléfono: 96.208.51.88 - 96.352.88.19

E-mail:
pllobet@valencia.es

Twitter:
https://twitter.com/PaulaLlobet
Instagram:
https://www.instagram.com/paulallobet_77Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI