Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

VALÈNCIA ACTIVA.
#VATalks, conferències online interactives en temps real.


#VATalks webinars Imatge

DATA: del 18 al 22 de maig de 2020.
LLOC: plataforma virtual.
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

València Activa organitza #VATalks, una sèrie de webinars (conferències online interactives en temps real), amb les quals oferim als nostres usuaris i usuàries xarrades formatives en matèria d'ocupació, formació i emprenedoria de la mà del nostre equip tècnic i referents en els temes a tractar, perquè totes aquelles persones que ho desitgen puguen continuar aprenent i evolucionant des de casa en aquests dies d'aïllament establits per la situació generada per l'evolució del COVID19.

PROGRAMA (modificado):

Dilluns, 18 de maig. 11h. Óscar Lozano, Xulei Xu, Carlos Montesinos, Majo Castillo i Jose Manuel Donate - Innovació Valenciana XXI.

Dimarts, 19 de maig, 11h. Alexandra Cortés - Perspectives d'Ocupació des del Sector Construcció - Ferralla.

Dimecres, 20 de maig, 11h. Fermín Cerezo - Missions València 2030: Investigació & Innovació orientada a Missions per a la ciutat de València (Horitzó Europa - EU).

Dijous, 21 de maig, 11h. Patricia López i Paula Lorente - 5 propostes per a millorar la salut física, mental i laboral‬.

Divendres, 22 de maig, 11h. Virginia Sánchez, Daniel Ibiza i Lucía Mompó - Iniciatives valencianes front a la COVID-19.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI