25/05/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

AJUNTAMENT - PLAÇA DE L'AJUNTAMENT
Betlem artístic i Betlems als barris


Betlem artistic municipal

Betlem artístic al Saló de Cristall

DATA: Del dimecres 5 de desembre de 2018 al divendres 4 de gener de 2019.
LLOC: Saló de Cristall de l'Ajuntament de València.

Per quart any consecutiu el consistori, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, se suma així a la llista d’entitats que commemoren la festa i la tradició betlemística valenciana amb un betlem artesanal a càrrec de l’Associació de Betlemistes de València. El betlem mostra construccions populars amb més de 300 figures i arriba als 40 metres quadrats.

HORARI VISITES BETLEM MUNICIPAL: Consulta PDF (25kb)

Betlem a grandària natural

DATA: Del dimecres 5 de desembre de 2018 al dilluns 7 de gener de 2019. 
LLOC: Plaça de la Reina.
Per tercer any, s'instal·la en la plaça de la Reina el betlem de l'Ajuntament de València fet pel Gremi d'Artistes Fallers a grandària natural.
Una representació del naixement, els Reis d'Orient, pastors i l'àngel anunciador, que es podrà contemplar durant totes les festes a l'aire lliure en un enclavament singular a l'entorn de la Seu, prop del mercat d'artesania que s'instal·la durant aquests dies.


Betlems als barris

Durant estos dies són moltes les associacions, parròquies, comissions falleres, confraries i germandats de Setmana Santa, que munten el seu propi betlem i que, d’esta manera, se sumen a la celebració del Nadal. Hi ha molts aficionats a l’art betlemístic que al llarg de les festes nadalenques recorren els diversos locals on estan instal·lats.
Si vols planificar la teua ruta, ací tens els naixements muntats per les comissions falleres que participen en el concurs de la Junta Central Fallera i en el de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera, i els de l’Associació de Betlemistes.

Per a més informació pots consultar les webs www.fallas.com, www.semanasantamarinera.org i www.belenistasdevalencia.com.

LOCALITZACIÓ DE BETLEMS ALS BARRIS: Consulta pdf (252 Kb).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI