Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE D'INNOVACIÓ LAS NAVES
Taller 'Video dansa' (Atenea)

  • VALÈNCIA

Taller 'Video dansa' (Atenea)

DATA: des del divendres 22 fins al dissabte 23 de maig de 2020.
HORARI: divendres 22 a les 18.00h i dissabte 23 a les 11.00h.
LLOC: plataforma digital (a través del seu web i les seues xarxes socials).

La plataforma Atenea ha desenvolupat durant el confinament per l’expansió del COVID-19 un programa de videotutorials i webinars dirigits a infants i preadolescentes. El Programa Mentores es basa en la transmissió de coneixements STEM o CTEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) a través de pràctiques artístiques contemporànies digitals i electròniques de mà de dones artistes nacionals i internacionals. Un compromís que comparteix Las Naves en projectes en els quals treballa com el concurs de vídeos ‘De Major vull ser com” o els ‘Murals Interactius Dones de Ciència’, dins dels seus objectius de Desafiament Stem i Joventut Inclusiva, amb activitats que aborden nous camps d’oportunitat social i laboral des de la ciència i sectors emergents.

El programa, finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), té com a compromís social la promoció de la figura de la dona creadora i tecnòloga entre els més joves. Un dels principals objectius és que a través de les artistes les més xicotetes i joves troben una figura mentora i d’inspiració que les acoste a les carreres tecnològiques i científiques. Per això el programa està especialment enfocat en xiquetes i joves, encara que no únicament, i involucra a més la participació de les mares i pares en el desenvolupament dels tallers.

El taller serà impartit per la ballarina Mei Casabona (pedagoga de la dansa) i per la productora audiovisual especialitzada en videodanza Marta Arjona.

MÉS INFORMACIÓ en el web LAS NAVES


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI