Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA - JOVENTUT
Premis 'València, ciutat jove i verda'


Premis València, Ciutat jove i verda Polsa la imatge per a descarregar el cartell complet

DATA: des del 20 de juliol fins al 23 d'agost de 2020 (termini ampliat fins al 15 d'octubre de 2020).
LLOC: presentar la candidatura des de la pàgina web www.valenciajove.com .

La presidenta del Consell de la Joventut de València (CJV) Ana Domínguez, ha presentat aquest dilluns al costat de la regidora de Joventut de l'Ajuntament de València, Maite Ibáñez, la convocatòria de la primera edició dels premis “València, ciutat jove i verda”.

Tal com han explicat, es tracta d'un “concurs d'idees” per a premiar aquells projectes ideats per persones joves d'entre 16 i 30 anys que posen el focus en la lluita contra la crisi climàtica i puguen arribar a implementar-se a la ciutat de València, aconseguint un total de 10 possibles temàtiques que van des de l'educació ambiental, el turisme sostenible o el comerç de proximitat, a la gestió de recursos, aprofitament energètic o urbanisme sostenible, entre altres.

Aquests premis, dividits en tres categories de 1.000, 700 i 500 euros respectivament, s'entregaran a l'octubre. Però serà neceasario una prèvia presentació de la candidatura i una publicació d'un vídeo promocional del seu projecte a través de les xarxes socials.

Una vegada preseleccionats els projectes més interessants, on es tindrà en compte la seua viabilitat, perspectiva jove, de gènere i participativa, es durà a terme un procés de votació popular i, finalment, un jurat conformat pel CJV decidirà quins projectes mereixen ser premiats.

Descarrega les BASES dels premis Descarrega el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ dels premis Descarrega els requisits del VIDEO DE CANDIDATURA dels premis


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI