16/10/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

MUSEU DE LES CIÈNCIES "PRÍNCIP FELIPE"
Concurs de dibuix de Nadal

  • AV. PROFESSOR LÓPEZ PIÑERO, 7
  • 46013 VALENCIA
  • Telèfon: 902.10.00.31 (Reservas é Información)
  • Url:http://www.cac.es

Concurs de dibuix de Nadal

Concurs de dibuix de Nadal
Després de dotze edicions consecutives, la Ciutat dels Arts i els Ciències convoca un nou concurs de dibuix nadalenc destinat a estudiants de centres de Primària de la Comunitat Valenciana. El dibuix guanyador es convertirà en la felicitació nadalenca oficial que representarà a la Ciutat dels Arts i els Ciències.

DATA: Fins al 4 de desembre 2018

COM PARTICIPAR
Els treballs es realitzaran en un foli o cartolina grandària A4. Es podrà utilitzar qualsevol material que no present relleu. Els treballs han de ser remesos, fins al 4 de desembre del 2017 a les 14.00 hores, en la següent adreça postal:
CIUTAT DELS ARTS I ELS CIÈNCIES
MUSEU DELS CIÈNCIES
Dpto. de Publicitat
Avd. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), núm. 7
46013-València

La participació en el concurs es podrà realitzar de la manera següent:
• Per curs i/o aula. Cada treball haurà de portar en el revers les dades completes del col·legi, nom i cognoms del professor encarregat, i del/la niñ@ i el curs a què pertany.
• Individual. Qualsevol niñ@ pot presentar, de forma individual un treball. En el revers ha de figurar el nom del/la niñ@, data de naixement, adreça personal, telèfon de contacte, col·legi i curs a què pertany.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI