JOVENTUT

En Joventut t’ofereix moltes activitats amb motiu del 25N. Ací tens un resum de totes elles. En l’Agenda de Joventut pots consultar totes les activitats i esdeveniments organitzades per temàtiques i per centres, amb informació dels horaris, aforaments… Si vols saber més, punxa ací i visita la seua pàgina web:

Activitats
 • TOTES JUNTES 25N

  Creació de tote bags artístiques amb dissenys reivindicatius sobre el 25N.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 12 a 30 anys

 • XAPES 25N

  Taller que promou la prevenció i sensibilització sobre la violència contra les dones i que denuncia esta discriminació amb frases i imatges.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 12 a 30 anys

 • TALLER DE PODCAST

  Taller per a aprendre a produir, editar i publicar continguts en àudio: fer gravacions, entrevistes, editar i publicar en plataformes d’àudio. El contingut que es generarà en este taller estarà orientat al 25N de manera que eixe dia es puga tindre confeccionat un podcast

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 16 a 30 anys

 • “L'HORA FOSCA” CICLE DETECCIÓ DE LES DISTINTES FORMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

  Cinema fòrum on es projectaran pel·lícules relacionades amb la violència contra les dones.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 14 a 30 anys

 • JORNADA DE SENSIBILITZACIÓ A LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA DE NATZARET

  Jornada de sensibilització i informació contra la violència de gènere i recursos per a les dones que la patixen. Activitat realitzada conjuntament amb la Comissió de Dones Natzaret – La Punta.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: Intergeneracional

 • SETMANA 25N: MAPA LOCALITZADOR

  En un paper continu es marcarà sobre el mapa de la Comunitat Valenciana el percentatge de casos de maltractament cap a la dona durant el darrer any en els diferents municipis. Ací es destacaran amb diferents colors el tipus de violència que es manifesta en cada zona per a poder reflexionar sobre com de prop tenim la violència i així prendre consciència i actuar per a previndre-la.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 12 a 16 anys

 • SETMANA 25N: LA VIOLÈNCIA ENS PORTA A LA TOMBA

  Taller on es crearan tombes amb material reciclat per a posar-les al corredor del CMJ amb el nom de dones assassinades per les seues parelles durant l’any 2021. A les 19.15 h es realitzarà un minut de silenci en memòria de les víctimes.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 12 a 30 anys

 • DEBAT SOBRE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

  Debat amb diferents punts de vista per fer reflexionar sobre la violència contra les dones.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 12 a 30 anys

 • TALLER APUNTA’T CLUB DE LECTURA JUVENIL FEMINISTA

  Compartir, debatre i crear coneixement sobre el moviment feminista. Conéixer les autores i els autors més importants mitjançant part de les seues obres, articles, reportatges, etc., utilitzar esta ferramenta com a canvi social, i ser conscients de les desigualtats de gènere.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 16 a 30 anys

 • SETMANA 25N: DIXITKONIKUS

  Joc de taula modificat amb la mescla d’Ikonikus i Dixit per a treballar els diferents tipus de violència masclista, com actuar i com previndre-la.

   

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 12 a 16 anys

 • SETMANA 25N: CREACIÓ D'UN VÍDEO ANUNCI "L'AMOR NO FA MAL, SANT ISIDRE PLANTA CARA A LA VIOLÈNCIA CAP A LA DONA"

  Creació d’un vídeo anunci reivindicatiu en el qual la joventut del barri de Sant Isidre siga la protagonista, la que tinga veu. El 25 de novembre se’n realitzarà la projecció i per a finalitzar es farà un videofòrum.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 12 a 30 anys

 • SETMANA 25N: MURAL "EN UN FUTUR NO MOLT LLUNYÀ"

  Creació d’un mural amb la joventut del barri,de “ens anem trobant” en el qual hi haurà una silueta d’una dona dibuixada. Els i les joves escriuran o dibuixaran un missatge de com els agradaria veure en un futur no molt llunyà un món sense violència cap a la dona.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 12 a 16 anys

 • XAPES 25N

  Taller que promou la prevenció i sensibilització sobre la violència contra les dones i la denúncia d’esta discriminació amb frases i imatges.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 12 a 30 anys

 • AUTODEFENSA FEMINISTA I AUTOESTIMA PER A DONES

  Vivim en una societat patriarcal que exercix una violència específica contra les dones. Esta violència és constant i quotidiana, física, psicològica i simbòlica. Per això, partint de les experiències i vivències pròpies, però també de certs exercicis i dinàmiques, treballarem de desenvolupar l’autoestima mitjançant l’autodefensa, treballar i activar el dret a dir “NO”, desmuntar mites i creences, crear un espai de confiança per a poder compartir experiències.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 18 a 30 anys

 • AUTODEFENSA FEMINISTA

  L’objectiu d’este taller és aconseguir que les dones adquirisquen les eines bàsiques d’autodefensa física i mentals. Aconseguir empoderament físic aplicable a la vida diària. Tot això dins d’un espai on puguem crear xarxes d’enteniment, sororitat i ajuda mútua.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 18 a 30 anys

 • DEFENSA PERSONAL PER A L'EMPODERAMENT DE LA DONA

  L’adquisició de les destreses bàsiques adequades en matèria de defensa personal és necessària en les dones, a causa de la societat en què vivim, ja que ens permetrà guanyar en autoestima, en seguretat i fortalesa per a afrontar l’exercici de la seua llibertat. Una dona segura i empoderada reduïx considerablement el risc de patir una agressió.

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 18 a 30 anys

 • VIOLÈNCIA PSICOLÒGICA ZERO!

  Este taller t’oferix la possibilitat de reconéixer i previndre les conductes que en una convivència generen violència psicològica. Es tracta de conductes normalitzades en la vida quotidiana que si es toleren donen lloc a relacions tòxiques. Tolerància zero a la violència psicològica!

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 16 a 30 anys

 • SENSIBILITZACIÓ SOBRE DIVERSITAT SEXUAL I DE GÈNERE

  La diversitat sexual i de gènere ha estat present al llarg de tota la història de la humanitat, ha anat canviant i s’ha manifestat de moltes formes. La idea d’estos tallers és conéixer esta diversitat mitjançant activitats i dinàmiques participatives, on les persones participants coneixeran i treballaran grupalment per a conéixer de prop alguns conceptes com la construcció del gènere en el context sociocultural occidental, la normativitat derivada del sistema patriarcal, la dissidència i la diversitat de gènere en el context actual i la història i lluita pels drets del col·lectiu LGTBI

  Franja d’edat a la qual va dirigida: de 18 a 30 anys

 • MÉS INFORMACIÓ...