XXV Certamen de targetes de nadal elaborades des dels centres d’atenció a les persones amb diversitat funcional intel·lectual de la ciutat de València 2020. - València

XXV Certamen de targetes de nadal elaborades des dels centres d’atenció a les persones amb diversitat funcional intel·lectual de la ciutat de València 2020.

Tornar

XXV Certamen de targetes de nadal elaborades des dels centres d’atenció a les persones amb diversitat funcional intel·lectual de la ciutat de València 2020.

 

Com tots els anys, l'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Servicis Socials convoca el XXV Certamen de Targetes de Nadal fetes des dels centres d'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual del municipi de València, corresponent a l'any 2020.

La novetat enguany és que s'amplia la participació a tots els centres d'atenció del municipi.

L'objecte d'aquest certamen és la realització de targetes de felicitació del Nadal. El Jurat valorarà l'originalitat i la creativitat, així com la qualitat de les postals presentades. A més de fomentar la participació individual i voluntària de les persones usuàries d'aquests Centres a través de la reflexió de valors com la igualtat, llibertat, solidaritat, diversitat, respecte o la tolerància en les seues creacions plàstic-artístiques.

S'establiran tres premis de 500, 300 i 200 € respectivament, i 5 accèssits de 100 €.

Les targetes de nadal reuniran una sèrie de característiques en relació amb la grandària, materials, tècniques i presentació, aquestes característiques poden ser consultades en les bases adjuntes.

El termini de presentació de les obres serà des de el dia 8 de setembre i finalitzarà a les 14,00 h. del dia 13 de novembre de 2020, el lliurament es realitzarà en l'Oficina Municipal d’Atenció a la Diversitat Funcional-OMAD, situada en C/ Amadeu de Savoia, 11 - Edifici Tabaquera – Pati A, Planta Baixa.

A causa de la situació actual serà necessari acordar una cita prèvia a través dels telèfons 962082468 i 962082472 per al lliurament de les targetes, o bé a través del correu electrònic omad@valencia.es

 

(08/09/2020) BOP n.173 (pdf 342 kb).

Dades de la campanya:

Publicació oficial: BOP n. 173, de 8 de setembre de 2020.

Termini des de: 8 de setembre

Termini fins a: les 14,00 h. del dia 13 de novembre de 2020.

Lloc de presentació: El lliurament es realitzarà en l’Oficina Municipal d’Atenció a la Diversitat Funcional-OMAD, situada en C/ Amadeu de Savoia, 11 - Edifici Tabaquera – Pati A, Planta Baixa.

Pot trobar este document en: