S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

VI MODERNA/Música. Festival de Música Contemporània - València

Vés enrere VI MODERNA/Música. Festival de Música Contemporània

Tornar

VI MODERNA/Música. Festival de Música Contemporània

ALMODÍ

DATA: 08 d’oct. 2022 - 02 de des. 2022
HORARI: 19.30 hores
PREU: gratuït


La sisena edició de MODERNA/Música comptarà amb la presència de trenta-dos compositors, set destacades compositores, vuit estrenes absolutes, nou estrenes a Espanya, i quaranta primeres interpretacions a València.

Programació

  • 21 d'octubre: Vertixe Sonora de Vigo amb Estudio del Caos, interpretant a Héctor Bravo Benard, Mateu Malondra, Iván Ferrer-Orozco, Santiago Díez-Fischer, Ramón Otero i Tianyu Zou.
  • 6 de novembre: Sonido Extremo de Badajoz, dirigits per Jordi Francés i obres de Jesús Torres, William Albright, Mikel Urquiza, Jesús Rueda i Gabriel Erkoreka.
  • 11 de novembre: OCAZEnigma de Saragossa amb Georges Méliès, cineasta de lo posible sota la direcció de Asier Purga, i composicions de Fabià Santkovsky, Zuriñe F. Gerenabarrena, Carolina Cerezo i Sergio Blardony.
  • 18 de novembre: Plural Ensemble de Madrid, amb la direcció de Fabián Panisello i obres d’Erney Acosta, Antón García Abril, Luis de Pablo, Helena Cánovas, Erick Garcés Ramírez, Cristóbal Halffter i Josep Maria Guix.
  • 2 de desembre: Sax Ensemble de Madrid amb Paraíso: Homenaje a Tomás Marco, dirigit per Santiago Serrate i obres d’Igor Stravinsky, Alejandro Román i Tomás Marco.

L’entrada és gratuïta amb aforament limitat. Reserva prèvia en www.palauvalencia.com