Conscienciació sobre el valor del Patrimoni Històric-Artístic (Contracte de servicis) - València

null Conscienciació sobre el valor del Patrimoni Històric-Artístic (Contracte de servicis)

Tornar

Conscienciació sobre el valor del Patrimoni Històric-Artístic (Contracte de servicis)

Crida per a fer contracte de servicis per a l'elaboració de continguts i la seua distribució en xarxes socials per al desenvolupament d'una campanya de conscienciació social sobre el valor del Patrimoni Històric-Artístic i disuadir el vandalisme.

La conscienciació de la ciutadania sobre el valor del patrimoni històric artístic és una tasca imprescindible i necessàriament reiterada en el temps per tal d’aprendre a estimar-lo i dissuadir comportaments incívics o directament vandàlics, que són una veritable lacra en la nostra ciutat. Esta presa de consciencia ha de partir del coneixement i de la implicació de totes i tots, per a la qual cosa és essencial promoure formes de comunicació que siguen pedagògiques i rigoroses, però alhora empàtiques i atraients, amb un llenguatge proper a tots els segments de públic, i molt en especial al juvenil.

(07/04/2021) Ampliació del termini per a la presentació de propostes (pdf 200 kb).

(30/03/2021) Bases de la crida (pdf 423 pdf)

Dades de la campanya:

Termini fins a: El termini finalitzava el 9 d'abril. No obstant això, atés que aquest ha coincidit amb les festes de Setmana Santa i Pasqua, es considera oportú prorrogar-ho fins al dia 18 d'abril de 2021.

Registres Municipals

Registres Municipals

Pot trobar este document en: