S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Taller Diseña tu vida - València

Vés enrere Taller Diseña tu vida

Tornar

Salut imparteix el taller ‘Dissenya la teua vida’ per previndre addicions entre l’alumnat adolescent

Emiliano García assegura que els continguts “són molt útils per als joves, i els ajuden a afrontar els reptes quotidianes en l'estudi i les activitats d'oci”

• El taller està dirigit a alumnat de 14 i 18 anys

28/03/2022

El Servici d'Addiccions de la Regidoria de Salut i Consum i la Fundació FAD Joventut ha impartit un taller de prevenció selectiva de les addiccions en 8 centres educatius de la ciutat. Este taller, denominat “Dissenya la teua vida”, està dirigit a alumnat d’entre 14 i 18 anys. I el seu objectiu és previndre les addiccions “a través del desenvolupament integral de l'alumnat en l'àmbit afectiu, intel·lectual i social”, tal com ha explicat hui el regidor de Salut i Consum, Emiliano García.

 

El Taller “Dissenya la teua Vida” planteja, a través de quatre sessions, “mesures per a fomentar l'autoconeixement, i millorar l'autoestima, l'assertivitat i la gratitud, així com per enfortir la resiliència, treballar la comunicació en el grup, afavorir l'escolta activa i l'empatia, i promoure el pensament crític, la reflexió i resoldre conflictes, entre altres”.

El regidor de Salut i Consum ha manifestat que “és molt important sensibilitzar i formar en habilitats per a la vida a l'alumnat a través d'esta mena de tallers, complementant així la labor que realitzen diàriament els docents des dels centres educatius”.

Els continguts que es desenvolupen en el Taller “Dissenya la teua vida” “són molt útils per als joves, ja que els ajuden a afrontar els reptes i obligacions quotidianes tant en l'estudi, que és la seua principal tasca, com en les activitats relacionals i d'oci”, ha afegit l’edil, en concretar que, durant el present curs 2021-2022, el Taller “Dissenya la teua Vida” del Pla Municipal de Drogodependències ja ha arribat a 254 alumnes/as de tercer i quart de l'ESO (Ensenyança Secundària Obligatòria), Batxillerat i Formació Professional”.