Subvenciones eventos València Activa - València

Subvenciones eventos València Activa

Tornar

València Activa convoca subvencions per a la celebració d’esdeveniments sobre disseny, innovació, tecnologia i ciència

La línia d’ajudes suma 500.000 euros i cada beneficiari pot rebre un màxim de 15.000 euros

• Cartell de la convocatòria

07/04/2022

València Activa llança una línia de subvencions de 500.000 euros per a associacions i entitats que celebren esdeveniments relacionats amb la tecnologia, la innovació, la ciència, la investigació, el disseny, l’emprenedoria i la consolidació empresarial en la ciutat de València. La regidora d’Emprenedoria i Innovació Econòmica i presidenta de València Activa, Pilar Bernabé, ha explicat que “València és una ciutat que està liderant la recuperació econòmica i que s’està referenciant a nivell nacional i internacional com una ciutat ideal per a invertir i la celebració d’esdeveniments ajuda precisament a visibilitzar el potencial que té”.

 

Bernabé creu que esta línia de subvencions “forma part del nostre pla estratègic de València com a ciutat tecnològica i, per això, volem promoure aquells esdeveniments d’innovació econòmica i tecnològica que siguen de la mateixa ciutat, del talent valencià i de les empreses valencianes”. De fet, per a la regidora “els esdeveniments s’han convertit en un escenari perquè serveixen per a visibilitzar el talent, la capacitat i el producte i, per això, volíem traure esta convocatòria”. En este sentit, Pilar Bernabé ha subratllat que “hem doblat esta convocatòria des de l’any passat i l’hem multiplicada per deu des que la vam traure per primera vegada”.

La regidora ha afegit que “esta línia de subvencions ve fonamentalment a seguir posicionant la ciutat com un referent de l’activitat econòmica. València està liderant l’eixida de la crisi amb les dades que hem conegut estos dies on tornem a ser de nou la ciutat d’Espanya on, proporcionalment, més persones estan eixint de les llistes de l’atur i que té més altes en la Seguretat Social. Estem a un nivell prepandèmia en els nivells de desocupació”.

La línia de subvencions

La línia global de subvencions arriba enguany als 500.000 euros, dels quals cada entitat subvencionada pot rebre fins a 15.000 euros, un màxim del 40% de les despeses totals de l’acte. Els esdeveniments objecte de subvenció han d’haver-se celebrat a la ciutat de València entre l’1 de gener i el 20 de desembre d’enguany i les ajudes poden sol·licitar-se fins al 31 d’octubre.

Poden concórrer a les subvencions les persones físiques i jurídiques, comunitats de béns, societats civils, associacions, fundacions, sindicats, col·legis professionals o entitats sense ànim de lucre, entre d’altres. Per contra, no podran concórrer a la línia d’ajudes les administracions públiques. Les despeses subvencionables inclouen la contractació de personal, l’allotjament, manutenció i desplaçament de ponents i participants o el lloguer de material i de les instal·lacions, entre d’altres factors.

Les persones interessades poden consultar les bases i descarregar el model de sol·licitud normalitzat en la pàgina web de València Activa i presentar-lo en l’adreça de correu electrònic convocatories@valenciactiva.es.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Pilar Bernabé