Subvenciones asociacionismo y participación - València

Subvenciones asociacionismo y participación

Tornar

L’Ajuntament convoca les subvencions per al foment de l’associacionisme i la participació ciutadana

Les entitats disposen d’un mes per a presentar les sol·licituds

• Convocatòria per al foment de l'associacionisme

06/04/2021

L’Ajuntament convoca les subvencions a les entitats ciutadanes amb seu a València que fomenten l’associacionisme i la participació ciutadana. El Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV) publica hui la convocatòria de les ajudes, dotades amb 230.000 euros, i que tenen un termini de presentació de sol·licituds d’un mes a partir de demà.

 

Podran concórrer a les subvencions les entitats sense ànim de lucre i les associacions amb seu social a la ciutat de València i que estiguen inscrites al registre municipal. La convocatòria subvencionarà programes i activitats dedicades a l’enfortiment del teixit associatiu, que promoguen processos de participació ciutadana i que estudien o publiquen textos sobre la matèria.

En total es destinaran un màxim de 230.000 euros, que es distribuiran entre les deu juntes municipals en funció de la població de cada districte i del nombre d’associacions inscrites en cada zona. Així, la Junta Municipal del Marítim disposarà de 37.920 euros mentre que la dels Pobles del Nord gestionarà 7.607 euros.

Les entitats disposen d’un mes a partir de demà per a la presentació de les seues sol·licituds.

Per a més informació, consultar la pàgina web municipal https://www.valencia.es/-/participacion-asociacionismo2021 i els distints canals informatius de l’Ajuntament de València.