S'està cercant, espereu....

Estàs en: Agenda de la ciutat

Shigeru Ōnishi. Bombas Gens - València

Vés enrere Shigeru Ōnishi. Bombas Gens

Tornar

Shigeru Ōnishi. Bombas Gens

BOMBAS GENS. CENTRE D'ART

DATA: 08 d’abr. 2022 - 22 de gen. 2023

Bombas Gens Centre d’Art presenta la primera gran exposició de l'artista Shigeru Ōnishi (Takahashi, 1928-1994) a Europa que mostra tant la seua obra fotogràfica com pictòrica, incloent una sèrie de fotografies pertanyents a la Col·lecció Per Amor a l’Art i una àmplia selecció de pintures abstractes a gran escala que es mostren per primera vegada fora del Japó.

A la recerca del meta-infinit presenta l’extraordinària obra fotogràfica i pictòrica, un artista que va caure en l’oblit per la singularitat del seu llenguatge artístic i per com de difícil és adscriure’l a moviments concrets dins de la història de la fotografia i pintura japoneses d’avantguarda.

Ōnishi es va graduar en Matemàtiques a la Universitat de Hokkaido en 1953 i va continuar les seues investigacions en el Laboratori de Matemàtiques d’eixa institució. Alhora, va començar a aplicar les teories matemàtiques en el procés de creació d’imatges. Tot i que va abandonar la fotografia cap a finals de la dècada dels cinquanta per a dedicar-se completament a la pintura abstracta, eixe breu període va generar un corpus d’obres únic en el qual Ōnishi es va distanciar d’altres escoles i idees de la fotografia japonesa de l’època.

Consulte ací per a més informació