Secrets of the Universe. Hemisfèric - València

Secrets of the Universe. Hemisfèric

Tornar

Secrets of the Universe. Hemisfèric

HEMISFÈRIC

  • AVINGUDA PROFESSOR LOPEZ PIÑERO (HISTORIADOR DE MEDICINA), 3
  • 46013
  • Telèfon: 96.197.46.86
  • Telèfon: 96.197.44.00
  • Fax: 96.197.44.71
  • Url: http://www.cac.es
  • Veure plànol

DATA: 01 de jul. 2021 - 31 de des. 2022
HORARI: Consulte els horaris en la pàgina web de l'hemisfèric.
PREU: Consulte els preus en la pàgina web de l'hemisfèric.
LLOC: Hemisfèric

El Gran Colisionador d'Hadrons del Consell Europeu d'Investigació Nuclear (CERN), amb 27 quilòmetres de circumferència i situat a uns 100 metres de profunditat, és l'instrument científic més gran i complex que han construït els humans amb el qual s'estudien les partícules més xicotetes de la naturalesa. Gràcies a la pel·lícula IMAX “Secrets of the Universe” podràs donar una ullada al passat i endinsar-te en els inicis de l'univers.

Coneix l'origen de la matèria i els descobriments en la física de partícules, explora les màquines més emocionants mai concebudes per l'home i com LLIGUE (sigles en anglés d'Observatori d'Ondas Gravitacionals amb Interferòmetre Laser) va detectar per primera vegada un senyal degut a les ones gravitacionals, sé testimoni de com aquests nous experiments ens permeten aprofundir en els nostres orígens i es revelen els misteris de l'energia o la matèria fosca.

Descobreix com cada xicotet avanç científic al llarg de la història, des de Galileu Galilei, Antoni van Leeuwenhoek, Charles Darwin o Niels Bohr, passant per Marie Curie, Louis Pasteur, Dmitri Mendeléyev, Rosalind Franklin, Albert Einstein o Edwin Hubble, t'ha portat fins al moment actual.

 

Any: 2019
Director: Stephen Low
Duració: 42 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i francés.

 

MÉS INFORMACIÓ: Consulte en la seua pàgina web