S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Ribó. Medidas covid - València

Vés enrere Ribó. Medidas covid

Tornar

L'alcalde crida a la «prudència i a la cautela» a l'hora d'abordar mesures de desescalada

Joan Ribó ha destacat que des de l'àrea de Protecció Ciutadana s'efectuaran controls en els pròxims dies, especialment durant la Setmana Santa, de les mesures de seguretat i prevenció en grans espais d'afluència ciutadana

• L'alcalde ha manifestat el "suport absolut als plantejaments que es fan des de la Generalitat"

29/03/2021

«Cal actuar amb molta calma i prudència. El que jo vull és que el pròxim estiu la majoria de la gent ja estiga vacunada i que tinguem una situació en la qual ja puguem eixir del túnel; perquè si correm massa a voler eixir-ne, ens podem trobar de nou en un altre túnel». L'alcalde de València, Joan Ribó, ha subratllat la importància d'actuar amb «la màxima prudència i cautela» a l'hora de relaxar les restriccions derivades de la pandèmia de covid.

 

Davant les preguntes plantejades en este sentit pels periodistes al final de l'acte «Campanya per una Justícia Fiscal CV 2021», l'alcalde Joan Ribó ha recordat que en estos moments «tenim indicadors a València que el descens està oscil·lant i se situa en una posició de ‘meseta’. I, paral·lelament, tenim també les dades de l'àmbit estatal, en el qual Madrid se situa com a campió d'augments -a part de Ceuta i Melilla- i les dades de l'àmbit europeu». «Tots ens indiquen que la incidència de contagis està tornant a créixer», ha subratllat l'alcalde, per la qual cosa ha manifestat que «el més prudent en estos moments és realitzar una ‘desescalada’ molt cautelosa».

Per això, el primer edil ha manifestat el seu «suport absolut als plantejaments que es fan des de la Generalitat: cal continuar amb molta calma», ha subratllat. A més, l'alcalde ha destacat que des de l'àrea de Protecció Ciutadana s'efectuaran controls en els pròxims dies, especialment durant la Setmana Santa, de les mesures de seguretat i prevenció en grans espais d'afluència ciutadana per a l'esplai, com les platges, la Devesa o el Jardí del Túria, entre altres.

Recursos multimèdia

Joan Ribó