Residències artístiques i culturals per a joves 2021 - València

Residències artístiques i culturals per a joves 2021

Tornar

Residències artístiques i culturals per a joves 2021

Programa de residències artístiques i culturals per a joves 2021

Impulsades per la Regidoria de Joventut, el consistori ha aprovat la convocatòria de premis del programa de residències artístiques i culturals per a joves 2021. En aquesta edició es premiaran 25 projectes artístics. El premi consisteix en la concessió d'una ajuda econòmica de 3.000 € per a desenvolupar les produccions artístiques. Aquests projectes hauran d'estar dins d'àmbits com el de les arts visuals, cinema, música, disseny, fotografia, arts en viu, literatura i edició, tecnologia o ciència. A més de l'ajuda econòmica el premi implica la cessió de l'ús dels espais i equipaments municipals per al desenvolupament del treball i la seua presentació final.

La convocatòria de premis del programa ha sigut publicada en data de 22 de Setembre en el Butlletí Oficial de la Província i en la Seu Electrònica de l'Ajuntament de València. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà al de la publicació en el BOP. Amb el que les sol·licituds es podran realitzar per seu electrònica o de manera presencial en els registres d'entrada habilitats del 23 de Setembre fins al 13 d'Octubre tots dos inclusivament.

Les persones participants hauran de tindre entre 18 i 35 anys i estar empadronats a la ciutat de València o tindre vincles d'estudis o treball a la Ciutat. Es podran presentar persones individualment o en col·lectius d'un màxim de cinc membres. Tot això està detallat en les bases.

Les propostes seran valorades per una Comissió de valoració, atesos uns criteris establits en les bases reguladores, publicades en la web  https://www.joventut-valencia.es/pagina/45/residencies-artistiques-i-culturals/residencies-artistiques-i-culturals-convocatoria-2021-2022/

Des de la Regidoria de Joventut s'anima als i les joves artistes a participar en aquesta edició de Residències Artístiques 2021.

(22/09/2021) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.

(22/09/2021) Bases de la convocatòria (pdf 349 kb).

Dades de la campanya:

Publicació oficial: BOP n.184, de 22 de setembre de 2021.

Termini des de: 23 de setembre

Termini fins a: 13 d'octubre, ambdós inclusivament.

Registres Municipals

Registres Municipals

Pot trobar este document en: