Reparto de mascarillas - València

Reparto de mascarillas

Tornar

14 Centres Sociales Municipals coordinen esta setmana el repartiment de 56.000 mascaretes entre persones vulnerables

És una acció del Pla Creu Roja Respon, per a facilitar la protecció enfront del covid19

• Els centres socials acullen la distribució de mascaretes de Creu Roja

11/02/2021

L'Ajuntament de València en coordinació amb Creu Roja repartirà esta setmana un total de 56.000 mascaretes entre la població més vulnerable, segons ha informat hui la regidora de Benestar Social, Isabel Lozano, després d'agrair la donació d'este material “que facilitarà la protecció de les persones amb majors dificultats socials”.

 

Concretament, el repartiment d'estes mascaretes es du a terme esta setmana, en els 14 Centres de l'Ajuntament de València, 12 centres de Servicis Socials, el CAST (Centre d'Atenció a Persones sense Sostre) i el CAI (Centre d'Atenció a Persones Immigrants).

Es tracta, tal com ha explicat la regidora, “d'una mostra més de com la bona col·laboració entre l'Ajuntament i les entitats socials redunda en benefici de la societat”. Pel que respecta a la coordinació amb Creu Roja, Isabel Lozano, ha recordat que esta ha permés contribuir al desenvolupament de moltes iniciatives municipals per a pal·liar l'impacte social de la pandèmia sanitària.

Finalment, la regidora ha explicat que “l'objectiu de l'Ajuntament és que les persones destinatàries de les mascaretes siguen aquelles que pertanyen a col·lectius que més el necessiten des del punt de vista social, econòmic i sanitari perquè puguen protegir-se contra el virus, i que l'assistència arribe al major nombre possible de persones".

Este repartiment s'emmarca en el Pla Creu Roja Respon per a facilitar la protecció enfront de la Covid19 de les persones més vulnerables que, des de la seua posada en marxa en 2020, ja ha distribuït prop de 400.000 màscares a persones en dificultat social a la província de València. Es tracta d'una acció coordinada amb el Ministeri de Sanitat i Delegació del Govern fonamentalment.

Recursos multimèdia

Isabel Lozano