Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Remodelación skatepark Gulliver - València

Vés enrere Remodelación skatepark Gulliver

Volver

Parcs i Jardins remodelarà l’skatepark del Gulliver i el dedicarà a Ignacio Echeverría

• Joves patinant a la instal·lació municipal

27/12/2023

  • El recinte disposa d’una pista gran de 500 metre i una altra menuda de 50
  • Ignacio Echeverría va ser assassinat en un atemptat terrorista ocorregut a Londres l’any 2017

La Delegació de Parcs i Jardins impulsarà la remodelació de l'skate park situat al costat del parc de Gulliver. El 'skate park' de Gulliver va ser un dels primers a construir-se a Espanya el 1991. Està situat entre la zona de joc de Gulliver i el Palau de les Arts, en el vell llit del riu Túria i disposa d’una pista gran d'uns 500 metres quadrats i una altra pista xicoteta d'uns 50 metres quadrats per a iniciació en este esport urbà. Així ho ha anunciat el segon tinent d'alcalde i regidor de Parcs i Jardins, Juanma Badenas, després de reunir-se amb Pedro Tomás, president de l'Associació de Gulliver Skate, i Abel Segura, dissenyador d'skateparks'.

L'objectiu, segons Badenas, és remodelar el recinte íntegrament perquè "la reparació de fa dos anys de l'administració anterior s'ha demostrat insuficient i s'ha deteriorat en un temps rècord". A més, segons el regidor, “atés que l'skate' és considerat en l'actualitat com a esport olímpic, les instal·lacions haurien d'estar preparades per a acollir esdeveniments de caràcter nacional i internacional”.

El regidor ha afegit que l’skatepark es dedicarà a la memòria d'Ignacio Echeverría, que va ser assassinat a Londres en un atemptat terrorista ocorregut l’any 2017. Badenas ha assegurat que la instal·lació “retrà homenatge un ciutadà espanyol conegut com l'heroi del monopatí, que va morir defensant-se i defensant a altres persones a Londres l'any 2017. Creiem que este tipus de comportaments mereixen un reconeixement especial i volem remodelar este espai i dedicar-lo a una persona que va donar la seua vida per defensar als altres”.

Recursos multimedia

Juanma Badenas