S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Remodelación Biblioteca Arrancapins, - València

Vés enrere Remodelación Biblioteca Arrancapins,

Tornar

La Biblioteca Municipal d’Arrancapins, Eduard Escalant, estrena noves sales polivalents

En època d'exàmens, podran ser utilitzades per a estudiar

• La Biblioteca Municipal Eduard Escalant està situada en l’edifici de l’antic Mercat d’Abastos

20/10/2022

 La Biblioteca Municipal del barri d’Arrancapins, situada al carrer d’Alberic, en l’edifici de l’antic Mercat d’Abastos, ha reorganitzat l'espai de la seua segona planta, que ha passat de ser una sala oberta a estar distribuït en tres compartimentades i dos zones diàfanes. Estes noves sales polivalents estaran dedicades a activitats formatives, tallers, sales d'estudi, treballs en grup, activitats infantils, clubs de lectura o qualsevol altra reunió que tinga un sentit, acord amb l'ús de la biblioteca.

 

La regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha informat hui d’esta intervenció i ha anunciat que els veïns i veïnes del barri ja poden utilitzar els nous espais. L’edil ha destacat “l'aposta per la diversificació i delimitació de zones, que oferiran servicis de manera més diferenciada i ordenada”.

“Estes sales estan separades acústicament de la resta de l'espai, la qual cosa permetrà realitzar diferents activitats alhora”. “Així, amb la reordenació de l'espai, donem una millor resposta a les diferents funcions que compleix la biblioteca, com són el suport al desenvolupament primerenc i a l'educació dels xiquets i joves, i el foment de l'hàbit lector”, ha explicat la regidora. qui també ha ressaltat que les biblioteques “també donen suport a les persones joves per a estudiar i fer treballs en grup, faciliten la formació permanent en totes les edats, així com l'accés a les col·leccions de llibres, revistes, música o cinema, i l'accés a Internet”.

Concretament, la Biblioteca Eduard Escalant, amb una superfície de 944 m², té 120 llocs de lectura amb accés a internet, secció infantil, així com espais bibliotecaris d'Iniciativa Cultural. La primera planta continua quedant destinada a l'estudi, la consulta i referència, albergant els fons literaris a la disposició de la ciutadania.

Recursos multimèdia

Maite Ibáñez