Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Reapertura piscinas municipales - València

Vés enrere Reapertura piscinas municipales

Volver

Les piscines d'Aiora i Abastos reobriran al setembre

S'ha aconseguit un acord amb l'empresa concessionària que garantix els 50 llocs de treball que ocupen estos centres

• Piscina del complex esportiu d'Abastos

16/08/2022

L'Ajuntament de València, a través de la Fundació Esportiva Municipal, ha arribat a un acord amb l'empresa concessionària de les piscines d'Aiora i del Complex Esportiu d’Abastos, perquè continue donant servici en les dos instal·lacions esportives que van tancar el passat 12 de març. El regidor d'Esports, Javier Mateo, ha mostrat la seua satisfacció perquè finalment les dos piscines municipals podran reprendre l'activitat i obrir de nou al públic per a atendre les necessitats dels veïns i les veïnes després de l'estiu: “gràcies a l'acord, el servici es reprendrà al setembre i es garantix l'ocupació de les 50 famílies que depenen d'estos centres”.

 

El regidor d'Esports ha assenyalat que “la reobertura de les piscines d’Abastos i Aiora serà una realitat a partir del pròxim mes de setembre gràcies a la voluntat tant de l'Ajuntament de València com de l'empresa gestora de tots dos centres de reobrir les instal·lacions i fer-ho en el menor temps possible. Per a nosaltres era una prioritat que les dos piscines pogueren reprendre el servei i que, al mateix temps, es garantirà l'ocupació de les 50 famílies que depenien d'estos centres. I, afortunadament, a conseqüència de les negociacions hui podem anunciar este acord que garantix els nostres dos objectius”.

La reobertura dels dos centres es produirà al setembre, quan finalitzen els treballs de condicionament perquè les instal·lacions estiguen en òptimes condicions després de quatre mesos d'inactivitat. El regidor d'Esports ha subratllat que l'acord amb l'empresa concessionària ha pogut materialitzar-se després de les mesures del govern que han abaratit el cost de l'energia: “esta reobertura, que s'ha produït després d'una negociació de diversos mesos, ha sigut possible gràcies a les mesures adoptades pel govern central tant per a atallar l'alça dels preus de l'energia amb la declaració d'illa energètica com d'estalvi energètic. Estes iniciatives han permés que les piscines, que són grans consumidores d'energia, puguen veure reduïda la seua factura de la llum a final de mes i ser més rendibles. Així, alhora que aconseguixen un major equilibri econòmic, poden oferir un servici públic de qualitat a la ciutat de València”, ha destacat.

El tancament per part de la concessionària per no poder assumir el cost de l'increment de l'energia va afectar els vestuaris, les piscines i les zones spa, però la resta dels serveis s'han prestat amb normalitat. Han estat obertes les zones d'activitats en sec com la sala de musculació, d'activitat física, spinning, fitness i activitats dirigides, entre altres. El regidor d'Esports, Javier Mateo, ha destacat també que la resta de les piscines municipals han continuat obertes i prestant servei amb normalitat.

Recursos multimedia

Javier Mateo