S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Projectes d'Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania global 2022 - València

Vés enrere Projectes d'Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania global 2022

Tornar

Projectes d'Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania global 2022

Subvencions per a la realització de projectes d'Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania global 2022

Subvencions per a la realització de projectes d'Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global i Sensibilització, dirigits tant als àmbits “formal” com “no formal” a desenvolupar a la ciutat de València.

Des de la perspectiva de la solidaritat i la promoció del desenvolupament sostenible, les subvencions es destinen a fomentar la iniciativa de les ONGD per a construir una ciutadania crítica, global i conscient sobre les desigualtats mundials i la relació de poder entre els Països del Nord i del Sud.

Els projectes i activitats de sensibilització social i educació per al desenvolupament hauran d'estar dirigits a:
- Fomentar una reflexió crítica sobre les causes de la desigualtat mundial i les seues conseqüències. 
- Promoure l'educació per a la pau, la solidaritat i el desenvolupament, generant valors i actituds de solidaritat i justícia que contribuïsquen a la transformació social.
- Impulsar el comerç just i el consum responsable.
- Promoure el respecte dels Drets Humans, incidint especialment en els drets polítics, socials i culturals i en la promoció dels drets individuals i col·lectius dels pobles del Sud.
- Millorar la qualitat dels recursos pedagògics entorn de l'educació per al desenvolupament, mitjançant l'impuls de tallers i activitats que contribuïsquen a una millor percepció de la societat valenciana cap als països empobrits. 
- Difondre el contingut dels Objectius de Desenvolupament Sostenible establits en l'Agenda 2030 en la seua dimensió global i d'implicació en la coherència de polítiques per al desenvolupament.
- Fomentar el voluntariat i la participació de la societat valenciana com a agents d'educació i cooperació internacional per al desenvolupament.Enfortir el teixit social al voltant de la ONGD promovent aliances i sinergies socials.
- Fomentar el treball en xarxa en l'àmbit de EpD entre les ONGD i altres actors del municipi de València.

(08/06/2022) Requeriment subsanació de sol·licituds (pdf 52 kb).(11/05/2022) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.(11/05/2022) Bases de la convocatòria (pdf 708 kb).

Dades de la campanya:

Publicació oficial: BOP núm.88, de 10 de maig de 2022.

Termini des de: 11 de maig

Termini fins a: 30 de maig de 2022, ambdós inclusivament.

Registres Municipals

Registres Municipals