Premios empleo estable - València

Premios empleo estable

Tornar

València Activa destina mig milió d'euros a premiar les empreses que hagen generat ocupació estable des de l'inici de la pandèmia

El termini de sol·licitud de la convocatòria comença dilluns que ve, 29 de novembre, i finalitza el dia 14 de desembre

• Dilluns s'enceta el termini de sol·licitud

27/11/2021

L'Ajuntament de València ha aprovat en Junta de Govern Local la convocatòria dels Premis Extraordinaris a l'Ocupació Estable de València Activa, amb els quals destinarà 500.000 euros a premiar a les empreses i persones autònomes que hagen incrementat el nombre de treballadors/as indefinits a jornada completa en les seues plantilles, posant així en valor l'esforç realitzat en la creació d'ocupació estable durant la crisi provocada per la pandèmia Covid-19 i l'inici de la recuperació econòmica.

 

Tal com ha assegurat la tinenta d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé, “amb estes guardons tan especials volem reconéixer l'esforç que han realitzat els empresaris i empresàries per a generar estabilitat laboral en les seues empreses i el seu compromís amb la societat, sobretot en uns moments tan complicats com els que ens ha tocat viure.”

D'esta manera, amb esta convocatòria de caràcter extraordinari, es premiarà amb 10.000 euros a les 50 empreses i/o persones autònomes de la ciutat de València que hagen incrementat en major mesura el nombre de persones treballadores indefinides a jornada completa la seua plantilla des de l'1 de gener de 2020 fins al 31 d'octubre de 2021.

“La nostra aposta per l'ocupació és inqüestionable, i accions com esta convocatòria de premis així ho demostren. Per això hem augmentat un 65% el pressupost municipal per a Desenvolupament Econòmic i Ocupació. 2022 serà, sens dubte, l'any de la recuperació econòmica”, ha remarcat la regidora.

El termini de sol·licituds comença dilluns que ve, 29 de novembre i finalitza el dia 14 de desembre de 2021 a les 23:59h. La participació es durà a terme exclusivament a través d'internet. El model de sol·licitud normalitzat per a sol·licitar la participació en la convocatòria estarà disponible en la web de València Activa: valenciactiva.valencia.es. Les sol·licituds es presentaran a través de l'email convocatories@valenciactiva.es.

Les persones autònomes, microempreses o petites empreses que vulguen optar a estos premis han de tindre domicili fiscal a la ciutat de València, comptar a data 31 d'octubre de 2021 amb almenys cinc treballadors/as indefinits a jornada completa en la seua plantilla i haver augmentat el seu número des de l'1 de gener de 2020; no trobar-se incurses en cap de les circumstàncies recollides en l'article 13.2 i 13.3 de la Llei General de Subvencions, i en particular, estar al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries amb la Hisenda Estatal i enfront de la Seguretat Social.