Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Plantación calle Murta + Jeroni Montsoriu - València

Vés enrere Plantación calle Murta + Jeroni Montsoriu

Volver

L’Ajuntament enceta la plantació d’arbres al carrer de la Murta, al barri de Benimaclet

Ecologia Urbana tanca la platabanda de protecció del tramvia al carrer de Jeroni de Montsoriu, al barri d’Aiora

• S'hi plantaran set unitats de l'arbre de l'amor

18/01/2023

La Regidoria d’Ecologia Urbana ha encetat les obres per a la plantació d’arbres al carrer de la Murta, al barri de Benimaclet. Es tracta d’un procés de renaturalització del carrer votat pel veïnat als pressupostos participatius DecidimVLC. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que “en este carrer, que ara mateix no té arbres, tindrem set nous arbres, set arbres de l’amor, que donaran bona ombra quan comencen a créixer i siguen ja exemplars adults”.
 

Segons ha explicat el vicealcalde, “ja hem començat les obres per a plantar set nous arbres al carrer de la Murta, tal com demanaven els veïns i veïnes en un projecte votat als pressupostos participatius. Esta xicoteta actuació consisteix a crear set nous escocells que abans no existien en esta banda del carrer, que és una via que va del carrer de Mistral fins a la plaça de Benimaclet”.

Campillo considera que esta actuació “millorarà molt el paisatge urbà d’esta zona del barri de Benimaclet i de la ciutat de València”. 

La renaturalització del carrer de la Murta té un pressupost de 39.903’38 euros, IVA inclòs. Els arbres triats per a la plantació són set unitats de Cercis siliquastrum, una espècie coneguda popularment com a arbre de l’amor.

La regidoria ha encetat també les obres per a millorar l’accés dels vianants a l’estació de metro de Marítim, al carrer de la Serradora, al barri d’Aiora. L’actuació consisteix a eliminar les tanques i crear un pas pla per tal que els usuaris del metro puguen accedir amb més facilitat i seguretat a l’estació. L’actuació de cobertura de la platabanda situada al costat de les línies de tramvia havia estat sol·licitada reiteradament pel veïnat de la zona per tal de reforçar la seguretat en l’accés a l’estació.

Recursos multimedia

Sergi Campillo