S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Pla Integral de Natzaret - València

Vés enrere Pla Integral de Natzaret

Tornar

L’Ajuntament millorarà la coordinació del pla integral de Natzaret en àrees com urbanisme, seguretat, servicis socials, educació i vivenda

L’alcalde visita el barri, acompanyat de la regidora de Servicis Socials i representants d’entitats veïnals, per conéixer les necessitats d’esta part dels Poblats Marítims

• Vista aèria de Natzaret

28/12/2022

L’alcalde, Joan Ribó, ha anunciat un nou impuls al pla integral de Natzaret millorant la coordinació municipal en àrees com ara urbanisme, seguretat ciutadana, benestar social, educació i vivenda, tal com demanen els veïns i veïnes. Ribó ha visitat este matí el barri, acompanyat de la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, i representants de diverses entitats ciutadanes, per tal de conéixer les necessitats d’esta part dels Poblats Marítims.
 

En finalitzar el recorregut pels carrers i equipaments de Natzaret, durant el qual l’alcalde ha escoltat les demandes del veïnat, Joan Ribó ha plantejat “una millor coordinació en tots els àmbits” amb l’objectiu de reactivar el pla integral del barri. A més, s’ha compromés a fer arribar a la Conselleria d’Educació la petició de traslladar l’escola de població adulta (EPA), que en estos moments es troba en el centre municipal de servicis socials del carrer del Parc de Natzaret, a un col·legi públic de la zona.

Així mateix, el màxim responsable municipal ha manifestat que “en este barri estem treballant molt a nivell de benestar social”. En eixe sentit, la regidora Isabel Lozano ha indicat que “és una realitat que estem dotant de més personal als servicis socials de la ciutat, també al de Natzaret, perquè puguen desenvolupar una tasca més potent i efectiva en el seu territori, acompanyant les persones en els processos d’inserció”.

Lozano ha informat que en 2023 es crearan consells de participació, “una ferramenta molt potent perquè els servicis socials municipals puguen treballar en coordinació i d’una manera més efectiva amb les entitats del tercer sector, veïnals, culturals i, especialment, socials per arribar millor a les realitats i posar-les solucions”.

D’altra banda, l’edil ha explicat que l’Ajuntament contactarà amb les conselleries corresponents per tractar el desenvolupament d’escoles-taller a Natzaret “per donar eixida a eixa població juvenil que està desmotivada, que no encaixa en el sistema educatiu i que necessita processos formatius i laborals alternatius”. 

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Joan Ribó
Isabel Lozano