Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Paellas personas mayores Fallas 2023 - València

Vés enrere Paellas personas mayores Fallas 2023

Volver

València celebra les seues tradicionals paelles gegants en homenatge a les persones majors

• Paella per celebrar amb les persones majors les festes falleres

09/03/2023

Sandra Gómez explica que "és un acte molt especial en què es ret homenatge a qui al llarg dels anys han construït i enriquit la festa"

L'esplanada del riu Túria ubicada entre el pont de les Flors i el pont de l'Exposició acull hui la tradicional paella gegant organitzada pel Servici d'Envelliment Actiu per a les persones majors amb motiu de la celebració de les Falles. "Es tracta d'un acte que s'emmarca en el programa faller i que permet retre homenatge als qui al llarg dels anys han construït i col·laborat en l'enriquiment d'esta festa", tal com ha explicat la vicealcaldessa i regidora d'Envelliment Actiu, Sandra Gómez, qui participarà en esta cita que congreguen cada any a milers de persones majors de tots els barris de València.
 

“En esta trobada- ha celebrat Sandra Gómez- les persones majors a més de degustar el plat típic de València, poden gaudir de la companyia de les Falleres Majors de València”. “Enguany, totes estes persones compartiran experiències amb Laura Mengó i Paula Nieto i les seus corts d’honor, màximes representants de la festa josefina que parlaran del present i escoltaran amb atenció històries del passat”.

Per la seua banda, la vicealcaldessa agrairà a totes les persones que gaudiran d’este acte, “el paper que han tingut en la transmissió i l’evolució de les Falles”. “És un acte molt especial que organitzem juntament amb les Falleres Majors de la ciutat per a rendir un homenatge a les nostres persones majors i reivindicar el paper que han tingut al llarg dels anys per a construir una festa que hui és orgull de tota València i Patrimoni de la Humanitat”, ha finalitzat.

La vicealcaldessa i regidora d'Envelliment Actiu, Sandra Gómez, també assistirà demà de matí hora a la xocolatà organitzada amb el mateix objectiu a la Sala Jubiocio, i de vesprada participarà en els actes fallers organitzats pel Centre Municipal d'Activitats de Persones Majors de la Malva-rosa.

Recursos multimedia

Sandra Gómez