Obras avenida Primat Reig - València

Obras avenida Primat Reig

Tornar

El Cicle Integral de l'Aigua inicia este dilluns unes obres que afectaran el trànsit de l'Avinguda Primat Reig

La finalització de les obres de sanejament està prevista per a final de juny i obligaran a modificar el recorregut de la línia 10 de l'EMT

• Avinguda Primat Reig

30/06/2021

Este pròxim dilluns 5 de juliol donaran principi les obres per a l'adequació i millora de la xarxa municipal de sanejament en l'avinguda Primat Reig, concretament entre els números 161 i 157. Estes obres se sumen a unes altres també executades a càrrec del servici del Cicle Integral de l'Aigua de l'Ajuntament de València en el Pont de les Flors, la rotonda partida de Manuel Sanchis Guarner, la via de servici del Doctor Peset Aleixandre i l'avinguda Cardenal Benlloch.

 

Les obres s'executaran en tres fases, la primera tindrà una duració estimada de 10 dies, ocuparà dos carrils per sentit en l'avinguda Primat Reig, a l'altura del seu encreuament amb el carrer Ramón Asensio, i es deixarà el carril EMT-TAXI de tots dos sentits per a tot el trànsit rodat. A més, es tallarà l'accés de Ramón Asensio a esta mateixa avinguda, la qual cosa suposarà afeccions en la línia 10 de l'EMT. Es pot consultar les actuacions concretes en les xarxes socials municipals i en l'aplicació per a dispositius mòbils AppValència.

En una segona fase es mantindrà tallada l'eixida per Ramón Asensio i l'entrada pel carrer Tírig des de Primat Reig. En esta fase es deixarà un carril lliure en Primat Reig però només en sentit cap a l'avinguda Doctor Peset Aleixandre.

Finalment, en una tercera i última fase, es deixarà un carril lliure en l'avinguda Primat Reig adreça Doctor Peset Aleixandre, entre el carrer Tírig i la plaça del Riu Duero, i es tancarà l'accés al camí de Vera des de Primat Reig en direcció a l’avinguda Catalunya. La resta de carrers adjacents a Primat Reig estaran oberts a la circulació.

Està previst que les obres finalitzen el 30 de juliol, però podrien estendre's, si fora necessari, alguns dies durant el mes d'agost.