Nuevos bancos plaza Ajuntament - València

Nuevos bancos plaza Ajuntament

Tornar

Urbanisme instal·la 21 nous bancs a la plaça de l'Ajuntament

La vicealcaldessa Sandra Gómez subratlla que «la demanda generalitzada de mobiliari urbà demostra la satisfacció ciutadana amb la conversió en zona de vianants»

• Els nous bancs

05/02/2021

La Regidoria de Desenvolupament Urbà Sostenible ha ampliat el mobiliari urbà de la plaça de l'Ajuntament. Tal com ha explicat la vicealcaldessa i regidora de l'àrea, Sandra Gómez, hui mateix s'ha procedit a la instal·lació de 21 nous bancs en la plaça «per a donar resposta a la demanda de la ciutadania de disposar de més espais de descans, de trobada i de gaudi d'esta plaça, que a poc a poc anem complementat per a donar resposta a les noves necessitats».

 

Tal com ha subratllat la vicealcaldessa, «el fet que hi haja una demanda tan generalitzada d’instal·lació de mobiliari urbà, vol dir que la gent està contenta que siga una plaça per als vianants».«Es demostra que el que vol la ciutadania és asseure's, disfrutar, estar tranquil·la en la plaça i no veure com passen automòbils». Per això, la vicealcaldessa ha qualificat com «molt significatiu que hàgem substituït bancs per cotxes, malgrat les crítiques que l'oposició».

 

CESSIÓ DE LA PARCEL·LA PER Al CENTRE CÍVIC DE TRES FORQUES

 

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha informat també sobre l'avanç en les negociacions amb la Conselleria de Sanitat sobre la cessió de la parcel·la del Centre Cívic de Tres Forques, i s'ha reafirmat en la voluntat i la necessitat sobre la construcció del centre..

Després de diversos anys de peticions sobre un centre d’estes característiques, l’Ajuntament de València des de la Delegació de Desenvolupament i Renovació Urbana es troba treballant junt amb la Conselleria de Sanitat per a tractar el tema de la cessió de la parcel·la que albergarà este centre, ha explicat Gómez.

Actualment esta parcel·la, propietat de la Conselleria de Sanitat, té l'ús cedit als de veïns de Tres Forques-Vara de Quart, que disposen d'un modest espai tancat compartit entre la realització de diverses activitats i reunions de l'associació veïnal. L’Ajuntament avança en el procés, amb la petició de cessió completa de la parcel·la per a la futura construcció d’un centre multiespai acondicionat.

En paraules de la vicealcaldessa, Sandra Gómez: «volem traure tot el potencial d'eixa parcel·la i construir un vertader centre cívic sociocultural que puga a més albergar altres servicis municipals, i puga oferir una sèrie de servicis i d'accions formatives i culturals a tots els veïns i veïnes de Tres Forques».

Este futur centre cívic ampliarà en gran manera l'ús de l'espai de la parcel·la gràcies a la possibilitat de comptar amb sis plantes (actualment una planta) i un millor aprofitament de l'espai exterior, condicionant els jardins per al seu ús en activitats a l'aire lliure. A més dins d'este espai multiusos l'associació veïnal comptarà amb un espai propi per a reunir-se.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Sandra Gómez