Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Modernización Museo Santa Marinera - València

Vés enrere Modernización Museo Santa Marinera

Volver

L’Ajuntament adjudica la redacció del projecte de reforma del Museu de la Setmana Santa Marinera

Galiana ha posat en valor la importància del museu per difondre “el gran patrimoni cultural que hi ha vinculat a la festa gran dels Poblats Marítims”

• Museu de la Semana Santa Marinera

26/04/2021

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha signat este dilluns l’adjudicació del contracte de redacció del projecte de reforma i adequació de les instal·lacions del Museu de la Setmana Santa Marinera de València i els edificis contigus del carrer del Rosari. Este projecte es dura a terme en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Sostenible Integrat (EDUSI) en el barri del Cabanyal-Canyamelar-Cap de França, cofinançat per Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). El pressupost arriba als 16.758,50 euros, IVA inclòs, i s’estima que la redacció requerirà un termini de dos mesos.

 

“El Museu de la Setmana Santa Marinera és un espai fonamental per difondre el gran patrimoni cultural que hi ha vinculat a la festa gran dels Poblats Marítims i volem que continue sent un referent en esta tasca tan important de preservació i promoció d’eixe patrimoni amb les instal·lacions necessàries per fer-ho”, ha explicat Galiana.

Des del servici municipal de Cultura Festiva es farà constar al web municipal el nivell de suport rebut, així com els objectius, els resultats i l’import de l’ajuda de la Unió Europea per contribuir a la modernització de les instal·lacions del museu.