Mejora instalaciones deportivas - València

null Mejora instalaciones deportivas

Tornar

La Fundació Esportiva millora les instal·lacions aprobades en els Pressupostos Participatius

La regidora Pilar Bernabé destaca que les obres suposaran la construcció d’una nova piscina i una pista multiesport a Benimàmet

Les tres obres, en execució en este moment, van ser les propostes més votades en els Pressupostos Participatius

• Les tres obres, en execució en este moment, van ser les propostes més votades en els Pressupostos Participatius

04/02/2021

«València comptarà amb millors infraestructures esportives gràcies a les actuacions impulsades en diferents barris de la ciutat. Entre elles, la construcció d'una piscina d'estiu en Benimàmet, la posada en marxa d'una pista multiesport i un espai per a practicar tennis de taula al Parc Lineal d'aquesta pedania o la realització d'una coberta per a la pista de bàsquet de Jesús». Així ho ha explicat este dijous la regidora d'Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé.

 

Les tres obres, en execució en este moment, van ser les propostes més votades en els Pressupostos Participatius i suposen una millora de les instal·lacions de les quals disposen els veïns i les veïnes en els diferents barris i pedanies de València.

Pilar Bernabé, que ha visitat recentment les obres de Benimàmet i Jesús , ha explicat que ja s'han iniciat les obres en les dos zones. «En Benimàmet estem construint una piscina, en el poliesportiu, i també una pista multiesport que ja poden utilitzar els veïns i les veïnes», ha indicat. A més, ha afegit que «s'està construint una coberta en la pista de bàsquet del C.B. Petraher, en el barri de Sant Marcel·lí, que millorarà l'accessibilitat per a, sobretot, els jugadors i les jugadores que juguen en cadira de rodes».

 

MILLORES A BENIMÀMET I JESÚS

 

El projecte de construcció d'una piscina d'estiu en Benimàmet servirà per a complementar el servici de bany en temporada estival que, actualment, presta únicament la piscina coberta. L'obra, adjudicada a l'empresa Llop Proyectos Integrales, compta amb un pressupost de 92.102€, a càrrec dels Pressupostos Participatius de 2019.

La intervenció, a més, millorarà la zona perimetral de la platja de la piscina i inclourà la instal·lació de dutxes exteriors i el condicionament de la zona de jardí existent. D'acord amb els terminis d'execució, l'obra finalitzarà el mes de març.

D'altra banda, el poble també compta, a partir d'ara, amb una pista multiesport, per a la pràctica de minifútbol i bàsquet, i un zona enjardinada amb una taula. En este cas, l'actuació, adjudicada per 54.665 € a Equidesa i finançada a càrrec dels pressupostos participatius, ja està pràcticament finalitzada, a falta dels últims retocs previs a la seua inauguració.

Finalment, també el barri de Jesús millorarà les seues instal·lacions. La segona pista de bàsquet –iniciativa promoguda en els Pressupostos Participatius de 2018– comptarà amb una coberta que es preveu que estiga completament finalitzada el mes de maig. Esta intervenció serà realitzada per Agorasport, amb un pressupost de 95.227€, també amb càrrec en els Pressupostos Participatius de 2019.

Amb estes iniciatives, València continua millorant l'equipament i les instal·lacions dels diferents barris i pedanies, d'acord amb les necessitats i les propostes de les persones usuàries, que van poder votar en el procés participatiu de pressupostos i formar part en la presa de decisions sobre la gestió municipal.