Más invitados. Bodas Palacio de Monforte - València

Más invitados. Bodas Palacio de Monforte

Tornar

Les cerimònies matrimonials que se celebren al Palau de Monforte amplien, fins a sis, el nombre de convidats

L’alcalde anuncia este acord de govern que adapta les celebracions de casaments a les noves mesures sanitàries

• Jardins de Monforte

16/03/2021

La Junta de Govern aprovarà demà ampliar el nombre de convidats que poden assistir a les cerimònies civils de matrimonis que se celebren a les instal·lacions municipals dels Jardins de Monforte i que, fins al moment, només podien gaudir contraents i testimonis. A estes persones se sumaran, a partir del pròxim dissabte, fins a sis convidats, a més de l’autoritat i el personal tècnic administratiu necessari que enguany ha permés la celebració de 59 casaments.

 

L’alcalde de València, Joan Ribó, s’ha fet ressò d’este acord amb “satisfacció” perquè l’executiu local permetrà ampliar el nombre de persones que celebraran la unió d’esser volguts en els esmentats jardins neoclàssics, que tenen previsió de celebrar mes de 200 casaments. “Pensem que és un pas més endavant en la normalització d’estes cerimònies”, ha aclarit.

Joan Ribó ha recordat que amb esta mesura l’Ajuntament s’adapta al dictat de la Generalitat que estableix la limitació de la permanència de grups de persones en espais públics i privats i en llocs de culte, i també a les modificacions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública relatives a les celebracions. Concretament, a este respecte, l’autoritat competent diu que les cerimònies no religioses podran realitzar-se en tota mena d’instal·lacions públiques o privades, ja siga en espais a l’aire lliure o espai tancats, sempre que no supere 1/3 del seu aforament, amb un màxim de 15 persones en espais tancats, i sempre que es puga garantir la distància interpersonal de seguretat i mesures d’higiene.

Per tot, ha assegurat l’alcalde, el servici municipal de matrimonis civils que presta l’Ajuntament en el Palau de Monforte ampliarà temporalment la capacitat fins a sis persones que podran assistir a més dels contraents i testimonis. Este acord es plasmarà a partir del dissabte 21, i afavorirà a aquelles persones que ja tenen acordat el seu casament als Jardins de Monforte, on se celebren una mitja de quatre bodes cada divendres, i una mitja de 6 bodes dos dissabtes al mes.

Recursos multimèdia

Joan Ribó