Les cares del temps - València

null Les cares del temps

Tornar

Les cares del temps

LA NAU - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

DATA: 15 de des. 2020 - 21 de març 2021
HORARI: De dimarts a dissabte, de 10:00 a 14:00 hrs i de 16:00 a 20:00 hrs. Diumenge i festius, de 10:00 a 14:00 hrs.
PREU: Entrada lliure

Les Cares del Temps, Ricardo Martín

 

Tarda molt a cobrar forma la fisonomia d'una època. El present és pur flux, atordiment, confusió. El present és cadascun dels moments o els episodis o les imatges aïllades que un viu, sense molta connexió entre si, sense un ordre clar, menys encara una tonalitat. Una època cobra forma quan ja ha passat.

 

El rostre és el millor paisatge exterior d'una persona. Hi ha deserts, valls fèrtils, muntanyes i rius, nets o bruts. Ricardo Martín és un increïble explorador d'aquest territori. A mesura que passen els anys sobre el rostre humà, es converteix en un mapa amb la clau secreta de l'esperit  que es troba sota la pell. Dotar de vida un rostre és la prova màxima d'un fotògraf. Aqueix do el converteix en un creador.

 

 De fet, la vida només és un buf, però amb aquest es crea l'ànima i aquesta comença a apuntar en les successives expressions del rostre, que, al seu torn, sintetitzen no sols un paisatge vital sinó també l'esperit d'un temps. Només quan un fotògraf és artista, com Ricardo Martín, aqueix buf consisteix a atrapar l'ànima en el moment en què es manifesta. Pot ser que només siga un instant, però l'eternitat és també aqueix instant en què es congela el temps amb la càmera del fotògraf.

 

Més informació: consulte la seua pàgina web