Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Lanzadera Conecta Ocupación - València

Vés enrere Lanzadera Conecta Ocupación

Volver

Torna Llançadora Connecta Ocupació, el programa d'orientació laboral per a millorar l'ocupabilitat de les persones desocupades

Els seus participants assistiran a sessions virtuals i presencials, tindran el suport i l'assessorament d'especialistes per aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d'ocupació

• Poden participar homes i dones en situació de desocupació amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys

11/09/2021

L'Ajuntament de València ha obert el procés d'inscripció per a Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït d'orientació laboral per ajudar i guiar persones en situació de desocupació a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.

 

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha defensat la importància de col·laborar en activitats com esta, que “permeten ajudar aquelles persones que més ho necessiten, donant-los les eines necessàries per a endinsar-se en el mercat laboral i aconseguir els seus objectius professionals”.

Els participants assistiran a sessions virtuals i presencials, comptaran amb el suport i l'assessorament d'especialistes per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d'ocupació, actualització de currículum, simulació d'entrevistes de treball i contacte amb empreses.

Este programa va dirigit a persones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys, amb qualsevol nivell d'estudis i procedents de qualsevol sector laboral, amb experiència prèvia o sense ella.

Les persones interessades a participar disposen fins al 8 d'octubre per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es o de manera presencial en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Lleons.

La iniciativa està impulsada per l'Ajuntament de València, la Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del programa operatiu POISES.

 

Perfil de les persones destinatàries

 

La Llançadora Connecta Ocupació de València començarà a la fi d'octubre i estarà operativa fins a finals de març de 2022, oferint de manera gratuïta orientació laboral i assessorament per a persones en atur o desocupació. Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d'estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb experiència prèvia o sense ella.

 

Format mixt: en línia + presencial

 

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per l'Ajuntament, on es comptarà amb totes les mesures d'higiene, seguretat i distància social requerides. No obstant això, el programa podrà passar a un format totalment en línia si així es requereix per la situació de la pandèmia.

 

Activitats

 

Comptaran amb l'assessorament d'especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. D'esta manera realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional, actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball, mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses.

 

Inscripció

 

Les persones interessades a participar en la pròxima Llançadora Connecta Ocupació tenen fins al 8 d'octubre per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Lleons (carrer Lleons, 9), de 9 a 14 hores sol·licitant cita prèvia en el telèfon 96 208 3665.