S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Justicia fiscal - València

Vés enrere Justicia fiscal

Tornar

Joan Ribó: “La justícia fiscal és un element fonamental d’un estat modern”

L’alcalde participa en l’acte organitzat per “Campanya per una justícia fiscal”, que agrupa sindicats, entitats i ONGs que lluiten contra els paradisos fiscals

• La falla, davant de l'Ajuntament

29/03/2021

L’alcalde, Joan Ribó, ha manifestat que “com més justícia fiscal tinga un Estat i com més progressivitat fiscal, més ens acostem a un estat modern, desenvolupat, europeu i socialdemòcrata, en definitiva”. Ribó ha participat en l’acte organitzat pel col·lectiu “Campanya per una justícia fiscal” amb motiu del Dia mundial contra els paradisos fiscals, que es celebra el proper 3 d’abril.

 

L’alcalde ha afirmat que “si Espanya tinguera el mateix percentatge de fiscalitat que la resta de països de la Unió Europea, en estos moments tindríem uns recursos dels quals ara no podem disposar“. Ribó ha manifestat la seua satisfacció “per estar present en este acte per la lluita contra els paradisos fiscals”. Per a l’alcalde, “com menys justícia fiscal hi haja, més ens apropem a un estat del tercer món”.

Joan Ribó ha destacat “l’absència dels partits de dreta de tots estos actes. La dreta, sempre que es parla d’impostos, es posa molt nerviosa però jo vull recordar que, per ajudar a la gent, per fer carreteres i per tot, fan falta impostos i sembla que això la dreta no ho vol entendre. Només parlen de caritat, si parlen d’alguna cosa”.

Ribó ha manifestat que “la justícia fiscal és un element fonamental d’un estat modern”.

“Campanya per una justícia fiscal” agrupa 11 entitats, entre les quals els sindicats CCOO, UGT i Intersindical Valenciana, GESTHA, el col·lectiu “Attac País Valencià”. Pobresa Zero, o la Coordinadora Valenciana d’ONGD, entre d’altres. L’entitat ha plantat en la plaça de l’Ajuntament una falla simbòlica realitzada per l’artista Paco Pellicer i que porta per nom “La vidriola falla”.

A l’acte han assistit també els vicealcaldes Sandra Gómez i Sergi Campillo i els regidors d’Hisenda, Borja Sanjuán, i Gestió de Recursos, Luisa Notario.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Joan Ribó