Junta Portavoces. Medidas actividad municipal pandemia - València

Junta Portavoces. Medidas actividad municipal pandemia

Tornar

L'Ajuntament intensifica les reunions telemàtiques i el teletreball davant la situació "molt complicada" de la pandèmia

Joan Ribó: “Estem en una situació igual o pitjor que en el moment del confinament”

• Ajuntament de València

11/01/2021

Les reunions dels òrgans municipals, com ara el Ple, la Junta de Govern Local o les comissions, es faran de forma telemàtica en la mesura dels possibles, i s’incrementarà el teletreball entre la plantilla municipal. L’alcalde, Joan Ribó, ha informat d’estes mesures adoptades com a conseqüència de la “situació molt complicada” de la pandèmia en finalitzar la sessió extraordinària de la Junta de Portaveus. “Estem en una situació igual o pitjor que en el moment del confinament”, ha manifestat el primer edil, qui ha recalcat que més de 28 districtes postals de la ciutat tenen una incidència acumulada de més de 200 casos en huit dies.

 

En la sessió de la Junta de Portaveus s’han tractat les dades de l’anàlisi d’aigües residuals, que reflectixen “una situació dolenta”, i les xifres oferides per la Conselleria de Sanitat, “amb un increment molt important del nombre de casos”. Més de 28 districtes postals de la ciutat tenen una incidència acumulada de més de 200 casos en huit dies, “la qual cosa és un indicador que a 15 dies supera els 400”. A més, el personal de l’Ajuntament contagiat “ja supera les 50 persones”. Per a l’alcalde, “la situació es dolenta i molt complicada”. Estem en una situació igual o pitjor que en el moment de confinament”.

En este context s’han pres diverses mesures que afecten l’activitat municipal. D’una banda, “totes les reunions oficials de l’Ajuntament que es puguen fer les farem per videoconferència”, això és, “passarem a videoconferència plens, comissions, juntes de govern, etc..., tots o la immensa majoria”. D’altra banda, “en estos moments està reunida la Junta de Seguretat amb els sindicats per vore quines persones poden passar al teletreball dins d’aquells treballs que siga possible” amb l’objectiu de “disminuir al màxim les relacions entre les persones, que és la causa de contagis”.

Recursos multimèdia

Joan Ribó