Junta Local Protección Civil - València

Junta Local Protección Civil

Tornar

La Junta Local de Protecció Civil es prepara per a unes falles “normals amb l'obligació de la mascareta durant els actes multitudinaris”

Ribó: “Hem plantejat tots els servicis des d'una idea de normalitat, tal com s'està desenvolupant fins al moment

• Falleres amb mascareta al costat de l'Ajuntament

09/03/2022

L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, i altres membres de l'equip de govern ha presidit la reunió de la Junta Local de Protecció Civil destinada a preparar i coordinar els diferents servicis municipals durant les festes falleres. Ribó ha remarcat que des de la Junta “hem plantejat tots els servicis des d'una idea de normalitat, tal com s'està desenvolupant fins al moment. Plantegem unes falles “normals amb mascareta”, perquè és important que la gent no s'oblide de portar la mascareta”.

 

L'alcalde ha recordat que “el muntatge de les falles és complex, i és necessari coordinar molts servicis municipals com Protecció Civil, Bombers, Policia Local o Neteja, amb altres de la Generalitat Valenciana i de l'estat, com és el cas de la Guàrdia Civil, i per a això és fonamental i necessària la Junta de Protecció Civil”.

El regidor de Protecció Ciutadana ha insistit que en estes festes “recuperarem el pols d'unes falles que oblidarem en el 2020, i organitzarem unes falles semblants a les de 2019”, i ha recordat a tothom que “s'ha de portar la mascareta quan siga necessari”. Cano s'ha mostrat “content d'arribar a este moment faller i poder celebrar una falles normals, que és el que els valencians i les valencianes esperàvem des de fa uns quants anys”.

Ribó ha destacat “l'esforç que enguany s'està fent des de Guàrdia Civil i Policia Local per a controlar la venda no autoritzada de material pirotècnic”. Per part seua, Cano, ha destacat que esta junta ha posat de manifest “l'important treball conjunt que hi ha en tots les delegacions i servicis de l'Ajuntament de València, en la qual milers de treballadores i treballadors posen de la seua part perquè unes festes tan multitudinàries com estes, puguen ser gaudides per tota la ciutadania amb la màxima seguretat”.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Joan Ribó
Aarón Cano