S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Junta de Gobierno Local. Obras cuartel de ingenieros - València

Vés enrere Junta de Gobierno Local. Obras cuartel de ingenieros

Tornar

L’Ajuntament facilitarà la recuperació del solar de l’antic quarter d’enginyers per a la construcció de vivenda pública

La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte bàsic i d’execució de la rehabilitació de l’oficina del Pla Cabanyal-Canyamelar

06/11/2020

 

Els terrenys en desús de l’antic quarter d’enginyers acolliran 370 vivendes de lloguer assequible. El Ministeri de Transports i Mobilitat ha autoritzat la licitació de les obres d’urbanització d’este espai urbà, uns treballs que amb un pressupost de 3,4 milions d’euros es duran a terme en 16 mesos. La vicealcaldessa de València i portaveu del Govern, Sandra Gómez, s'ha fet ressò d'esta notícia en concloure la Junta de Govern Local i ha ressaltat “la importància d’estes obres que, impulsades pels governs progressistes de l’Ajuntament, la Generalitat i l’Estat, permetran la recuperació urbanística d’esta zona del carrer Sant Vicent, amb l’edificació duna de les parcel·les que major nombre de vivenda pública tindrà a la ciutat de València”.

 

La vicealcaldessa Sandra Gómez, acompanyada del també vicealcalde, Sergi Campillo, ha explicat que en la Junta de Govern Local s’ha donat compte d’esta licitació que s’ha fet pública hui, i també s’ha aprovat les obres de climatització del futur centre esportiu del Parc Central així com el projecte bàsic i d’execució de la rehabilitació de l’oficina del Pla Cabanyal-Canyamelar

Concretament, el govern municipal ha acordat hui el projecte d’habilitació del sistema de climatització de la nau 1 del Parc Central, que allotjarà el futur centre esportiu previst. El termini d’execució d’estes obres és de cinc mesos i els treballs seran executats per l’empresa Arquimunsuri amb un pressupost de 798.666, 57 euros.

A més, la Junta de Govern ha aprovat el projecte de rehabilitació de l’edifici que allotjarà les oficines de la Societat Pla Cabanyal-Canyamelar, que fins ara estaven situades en una finca llogada. El nou edifici és un habitatge de 1952 situat entre els carrers Amparo Guillem, Progrés i José Benlliure. El pressupost de l’actuació aprovada ascendeix a 560.000 euros i amb un termini d’execució de 10 mesos des de la licitació de l’obra.

El govern municipal ha donat el vistiplau també a l’adquisició de 10 furgonetes híbrides per a la policia local així com adscriure el solar municipal situat al carrer Vicent Marco Miranda a la construcció de la seu de la 2a Unitat de Districte de la policia, fins ara situada al carrer Ceramista Jaume de Scals. La nova ubicació permetrà, segons la portaveu municipal, instal·lacions més àmplies i arribar a noves ubicacions com la nova Fe i el parc de Malilla.

 

FINANÇAMENT DE TAXES DELS CERTIFICATS OFICIALS D’IDIOMES

 

Per últim, la Junta de Govern de l’Ajuntament ha aprovat la concessió d’ajudes per a l’estudi d’idiomes dins dels programes de formació de “València Activa”. Les persones beneficiàries rebran ajudes per finançar les taxes destinades a obtindre els certificats oficials d’idiomes. L’idioma més sol·licitat pels demandants de l’ajuda ha estat l’anglés, seguit del valencià, el francés, l’italià i l’alemany.

“Des de la seua posada en marxa en 2017 hem millorat cada any la convocatòria, introduint algunes modificacions amb l'objectiu d'ampliar el perfil de persones beneficiàries i arribar a un major número possibles sol·licitants. Les modificacions han consistit a eliminar el límit d'edat per a sol·licitar les ajudes, ajustant-se a persones en edat laboral i ampliar l'objecte de subvenció a les taxes corresponents als exàmens”, ha manifestat la regidora en recordar “l'aposta de govern per la creació d'ocupació de qualitat així com per la formació contínua i gratuïta”.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Tall de veu Sandra Gómez