Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

JGL Redacción proyecto regeneración Pérez Galdós y Giorgeta - València

Vés enrere JGL Redacción proyecto regeneración Pérez Galdós y Giorgeta

Volver

La Junta de Govern contracta la redacció del projecte i la direcció de les obres de regeneració de Pérez Galdós i Giorgeta

• Avinguda de Pérez Galdós

02/02/2024

  • El projecte guanyador és “Arrels” de Gecival i Cercle Territorio, Paisaje y Arquitectura

La Junta de Govern Local ha aprovat l’expedient i la contractació del disseny i la direcció facultativa per a les obres de regeneració i renaturalització de les avingudes de Pérez Galdós i Giorgeta, unes obres que tenen finançament dels fons Next Generation de la Unió Europea.

Igualment, el govern municipal requereix el projecte guanyador, presentat per Gecival i Cercle Territorio, Paisaje y Arquitectura, per tal que, en un termini màxim de deu dies hàbils, presente la documentació acreditativa de la solvència econòmica, tècnica, financera i professional i manifeste la conformitat amb els plecs que regeixen el contracte.

L’Ajuntament de València va convocar procediment de concurs per al projecte de regeneració i renaturalització de les dos avingudes. El projecte guanyador, que rebrà 10.000 euros més IVA, va ser el projecte “Arrels”, de Gecival i Cercle Territorio, Paisaje y Arquitectura. El segon guardó del concurs, dotat amb 5.000 euros més IVA, va recaure en el projecte “Nexe”, de Durán Moreno Arquitectos, mentre que el tercer, que obtindrà 3.000 euros més IVA, va anar a parar al projecte “Creuar l’avinguda”, de Palomeras Arquitectes i Cierto Studio.

El regidor portaveu, Juan Carlos Caballero, ha afirmat que el projecte s’aprova “adaptant-lo a la realitat i al que este govern entén que és com s’han de fer les coses i els compromisos que ha adquirit amb la ciutadania per dur endavant este projecte”. Segons el regidor, “l’alcaldessa ja va dir, i així està sent el full de ruta, que les decisions en matèria de mobilitat hauran d’anar sempre en consonància amb el trellat, el rigor, atenent els estudis tècnics i al consens amb el veïnat. Per tant, el que li demanem al redactor és que, a l’hora de planificar i de presentar este projecte, tinga en compte per al detall de la secció viària les recomanacions presentades pel Servici de Mobilitat el 17 de novembre. El regidor de Mobilitat ja va donar a conéixer en roda de premsa el seu projecte per a Pérez Galdós i Giorgeta”.

 

 

 

 

 

Recursos multimedia

Juan Carlos Caballero