Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

IV Carrera Marta Fernández de Castro - València

Vés enrere IV Carrera Marta Fernández de Castro

Volver

La IV edició de la Carrera Marta Fernández de Castro se celebra este dissabte en el Marítim

La prova es disputarà a partir de les 20.00 hores en els barris del Grau i de Natzaret

• La carrera se celebra sobre un recorregut de 6.000 metres

08/06/2022

El districte urbà dels Poblats Marítims acull este dissabte la IV Carrera Marta Fernández de Castro, organitzada per la Regidoria d'Esports i la Fundació Esportiva Municipal, FDM, en el marc del calendari de carreres populars de 2022. Esta IV edició de la carrera es desenvoluparà entre les 20.00 i les 21.10 hores pels barris del Grau i de Natzaret, i la Regidoria de Mobilitat Sostenible ha preparat un dispositiu especial de trànsit per a garantir el desenvolupament de la prova amb seguretat per a atletes, vianants i conductors.

El Circuit de Carreras Populares Ciutat de València 2022 continua el seu calendari amb la IV Carrera Marta Fernández de Castro, que se celebrarà este dissabte sobre un recorregut de 6.000 metres. Tal com informa l'FDM, igual que en totes les edicions del Circuit de Carreras, esta prova comptarà també amb la modalitat no competitiva de marxa a peu i marxa nòrdica, dirigida a tots els públics i nivells. En finalitzar la prova, se celebrarà la carrera de menors de 14 anys amb les categories no competitives i mixtes. En funció de l'edat es realitzaran diferents distàncies: Sub14 (1.000 m), Sub12 (800 m), Sub10 (600 m) i Pre-benjamí (400 m).

El recorregut s'iniciarà en la confluència de l'avinguda de França i el carrer Menorca, i continuarà per l'avinguda de Balears, carrers de Joan Verdeguer, Enginyer Manuel Soto, Pont de les Drassanes, carrer de les Moreres fins a arribar a la rotonda del Camí del Canal, Moreres de nou fins a la rotonda amb la CV5010 per a fer un gir de 180 graus sense ocupar-la, i seguix pel carrer de les Barraques del Figueró, Camí del Canal (sense ocupar la plataforma del tramvia), rotonda de la plaça de les Moreres i carrer de les Moreres, Pont de les Drassanes (deixant un carril lliure mitjançant tanques per a l'eixida del trànsit del barri de Natzaret), i de nou Enginyer Manuel Soto, avinguda de Balears, i carrer Menorca, fins a la meta en l'avinguda de França.

Tal com s'ha informat des del Centre de Gestió de Trànsit, el muntatge de la zona d'eixida i meta en l'avinguda de França (tram comprés entre l'avinguda de França i el carrer d’Eivissa) està programat per al mateix dissabte, entre les 14.00 i les 18.00 hores, i es desmuntarà a partir de les 21.15 hores. Quant a la col·locació i el muntatge del circuit amb cons i tanques, es farà a partir de les 18.30 hores.

Per això, es restringirà l'estacionament en els dos sentits d'avinguda de França (entre els carrers de Menorca i d’Eivissa) des del divendres 10 a les 22.00 hores fins al dissabte 11 a les 22.00 hores.

Quant a les afeccions al transport públic, les persones usuàries de l'EMT poden consultar tota la informació en la secció Última Hora de la web, de l'App i en xarxes socials de l'empresa.