Ioga en família al botànic. Jardí Botànic - València

Ioga en família al botànic. Jardí Botànic

Tornar

Ioga en família al botànic. Jardí Botànic

JARDÍ BOTÀNIC

DATA: 05 de juny 2022 - 17 d’oct. 2022
HORARI: diumenges d'11 a 12h.
PREU: 7 € per participant ja siga adult com xiqueta o xiquet (inclou l'entrada al Jardí). S'abonarà a taquilla abans de classe. Membres de la UV, família nombrosa i família monoparental: 6 € per participant. Abonament x 6: 35 €
LLOC: jardí exterior (en cas de mal oratge es buscarà data alternativa).

Amb la primavera torna el Ioga en família al Botànic! Una activitat per gaudir dels beneficis d’aquesta enriquidora disciplina però amb els vostres xiquets i xiquetes, i envoltats de verd.

Una experiència a l’aire lliure per connectar amb vosaltres mateixos i amb la natura que impregna cada racó del nostre Jardí. Desconnexió, concentració, estiraments, equilibri, respiració, coordinació, practicareu tot allò mitjançant el joc, amb la nostra monitora Carmen Martí. Un matí de diumenge al Botànic amb un valor afegit que a més a més ajudarà als més menuts a desenvolupar la seua expressió corporal i a equilibrar emocions.

L’activitat està pensada per gaudir en família, amb menuts i menudes de 3 a 12 anys acompanyats d’un adult. Iaies i iaios, mares i pares, ties i tios, padrins i cosins, amics i amigues, tots esteu convidats!

Els arbres donaran l’ombra i els pardals posaran la banda sonora, només falteu vosaltres per a completar l’experiència. Veniu a inspirar i espirar al Jardí Botànic!

 

 

Consulteu ací per a més informació