Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Intervención arbolado por lluvias - València

Vés enrere Intervención arbolado por lluvias

Volver

L’Ajuntament fa 38 intervencions en arbrat com a conseqüència de les pluges

• Les actuacions són conseqüència de la tempesta que, dissabte passat, va afectar la ciutat

11/06/2024

  • Els set arbres caiguts es localitzen als barris de Benimaclet, la Creu del Grau, Marxalenes, Sant Pau i Benicalap

L’Ajuntament ha fet 38 intervencions en l’arbrat de la ciutat com a conseqüència de les pluges que, en els últims dies, han afectat la ciutat de València. En concret, en la jornada de dilluns es van fer diverses intervencions per atendre sinistres com caiguda d’arbres, despreniment de branques o tombament d’exemplars. Les actuacions són conseqüència de la tempesta que, dissabte passat, va afectar la ciutat.

En concret, la secció tècnica municipal de gestió integral de l’arbrat urbà ha registrat set arbres caiguts, dos exemplars tombats i 29 despreniments de branques o palmes. Els incidents s’han estés pràcticament per totes les zones de la ciutat. Així, els set arbres caiguts es localitzen als barris de Benimaclet, la Creu del Grau, Marxalenes, Sant Pau i Benicalap. Els dos arbres tombats es localitzen a Orriols i na Rovella mentre que les branques despreses afecten totes les zones de València.

20 de les atencions s’han donat per finalitzades. En sis dels casos, els servicis municipals tenen pendent la recollida de la massa arbòria afectada mentre que, en la resta de situacions, l’Ajuntament encara treballa per restablir la normalitat.