S'està cercant, espereu....

Infociudad - MERCAT DE COLÓN - València

MERCAT DE COLÓN


Centre Comercial que disposa d'aparcaments, cafeteries i restaurants i nombrosos locals comercials.
L'horari genèric del centre és de 7:00 del matí a 1:30 de la matinada, encara que cada local disposa del seu propi horari.

|

Vista exterior del Mercado Colón

Situat en una de les majors illes del primer eixample, és una de les peces mes rellevants del modernisme a València. La seua construcció es va iniciar en 1914.

Dissenyat per Francisco Mora Berenguer aporta com a novetat en este tipus de mercats el seu caràcter obert, que permet la visió a través del mateix produint una agradable sensació de diafanitat i transparència, perceptible fonamentalment en els seus costats majors, la qual cosa constituïx sens dubte un original i apreciable encert.

|
Interior del Mercado Colón

L'estructura metàl·lica sobre pilars de foneria està emmarcada per dos potents testeres de rajola, perforats per imponents arcs, en els que es produïx una brillant utilització ornamental de diversos materials, fonamentalment la pedra i el mosaic, formant una singular composició.

|
Mes informació sobre accesibilitat

Ubicació

JORGE JUAN , 19

46004 VALÈNCIA

Mercado Colón-Fachada C Jorge Juan,2b.JPG

Aparcament

Quatre places reservades en pàrquing públic subterrani al propi edifici del Mercat. Ubicades a la planta segona del soterrani amb ascensor adaptat amb passamans, informació visual i braille.


Serveis

Dos lavabos en planta primera del soterrani. Porta de 90 cm. d'ample. Zona de transferència inferior a 70 cm. Inodor amb barra fixa i abatible. Espai lliure de maniobra d'1,20 m.


Accés

Entrada a nivell. Accés a la part central del mercat (botigues, cafeteries) a través de dos escalons de 10 cm. d'altura cada un o per les portes laterals s'accedix quasi a nivell per pendent de l'1%.


Mobilitat vertical

Edifici de sis plantes comunicades per escales i dos ascensors adaptats amb passamans, informació visual i braille per a accedir de la planta baixa a nivell de carrer a plantes del soterrani. Des de la planta baixa a la planta primera del soterrani es pot accedir per escales mecàniques.


Restaurant / bar / cafeteria

A les cafeteries de la planta baixa s'accedix a través de plans inclinats amb pendent superior al 60%. A la planta primera del soterrani hi ha restaurants i botigues amb accés a nivell.


Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: