S'està cercant, espereu....

Infociudad - EL PATRIARCA MONUMENT NACIONAL - REIAL COL.LEGI DE CORPUS CHRISTI - València

EL PATRIARCA MONUMENT NACIONAL - REIAL COL.LEGI DE CORPUS CHRISTI

Museo del Patriarca

Accés: L'accés a l'església durant el culte queda reservat exclusivament als fidels assistents a la missa. Per a visitar-la és imprescindible adherir-se a qualsevol dels torns disponibles habilitats a este efecte. Recomanable reserva prèvia.

Horari de visites guiades:
- dilluns, dimarts, dimecres i divendres: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 17:00 i 18:00 hores.
- dijous: 11:00, 12:00, 13:00, 17:00 i 18:00 hores.
- dissabte: 10:00, 11:00, 12:00 i 13:00 hores.
Tancat en diumenges.
Duració: 55 minuts aproximadament.

Tarifes:
Visita guiada Premium (inclou visita guiada al museu): 7 € IVA inclòs.
Visita guiada Estàndard: 5 € IVA inclòs.
Visita guiada al Museu: 4 € IVA inclòs.
Tarifes reduïdes en la web d'El Patriarca.Idiomes: anglés, francés, italià, alemany, espanyol i valencià.

>Informació i reserves: info@patriarcavalencia.es o telefonant al +34 692.49.17.69.

Declarat Monument Històric Artístic Nacional en 1962 i Bé d'Interés Cultural en 2007, comprén una valuosa col·lecció de pintures pertanyents en la seua major part als segles XVI i XVII.

|

Claustre

El Col·legi del Corpus Christi o del Patriarca va ser fundat pel patriarca Sant Joan de Ribera, qui fora arquebisbe i virrei de València. Es va crear per a formar sacerdots seguint el rígid esperit de la Contrareforma. Construït en un temps rècord -entre 1586 i 1615-, l'edifici presenta una gran unitat arquitectònica. En la seua fatxada, molt austera, destaca la galeria d'arquets que la corona i la gran finestra enreixada del cor de la capella.

La porta principal s'obri en el carrer de la Nau. Si la travessa es trobarà amb un doble vestíbul. El de l'esquerra, presidit per un imponent caiman dissecat portat de les missions americanes, dóna accés a la capella del Col·legi, ricament decorada amb frescos que narren històries dels dos sants Vicentes, mostrant-nos suggestives imatges de la València del segle XVI. El impressionant Últim Sopar de Ribalta presidix l'altar major. L'altre vestíbul dóna al claustre, un dels més antics i purs patis renaixentistes d'Espanya, amb una doble galeria d'arcs sobre columnes portades des de Gènova, a què els sòcols de taulellets li donen un toc local. Per la dreta s'accedix al xicotet però interessant museu del Col·legi, amb obres del Greco, Joan de Joanes, Sariñena o Ribalta.

|
Mes informació sobre accesibilitat

Ubicació

NAVE , 1

46003 VALENCIA

Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: