Idiomas VLC Activa - València

Idiomas VLC Activa

Tornar

València activa destina 60.000 euros a abonar les taxes de certificació d'idiomes a persones desocupades

L'objectiu d'estes ajudes és fomentar el coneixement i la certificació d'idiomes, per a millorar l'ocupabilitat de les persones que busquen treball a la ciutat de València

• Estudiants d'idiomes

23/03/2022

València Activa destinarà 60.000 euros a subvencionar les taxes de les proves per a l'obtenció de certificació d'idiomes a persones desocupades. S'abonaran les taxes el pagament de les quals conste com efectivament realitzat i justificat documentalment, sempre que la persona sol·licitant haja aprovat la prova per la qual sol·licita l'ajuda. Les persones demandants han de tindre més de 16 anys, estar empadronades en el municipi de València i inscrites com a demandants d'ocupació a València Activa. L'objectiu d'aquestes ajudes és fomentar el coneixement i la certificació d'idiomes, per a millorar l'ocupabilitat de les persones que busquen treball a la ciutat de València.

 

Els idiomes que són objecte d’esta convocatòria són el valencià, anglés, francés, italià, alemany, portugués i xinés, en els nivells bàsic (A2), intermedi (B1 i B2), avançat (C1 i C2), o equivalents, i incloent a més en l'idioma valencià, els certificats específics de “Llenguatge administratiu”, “Correcció de textos”, i “Llenguatge als mitjans de comunicació”. Podran sol·licitar estes ajudes els qui hagen aprovat les proves de certificació d'estos idiomes en el període comprés entre l'1 d'agost de 2021 i el 31 d'agost del 2022, tots dos inclosos. El termini de presentació comença el dijous 24 de març i finalitza el 31 d'agost de 2022.

Les sol·licituds, que hauran de dirigir-se al Servici de Formació i Ocupació, es presentaran de manera telemàtica preferentment o prèvia cita en els diferents registres d'entrada de l'Ajuntament de València. Així mateix, es podrà realitzar la presentació telemàtica a través de la pàgina web de l'Ajuntament de València valencia.es.

Es pot consultar les bases de la convocatòria en la seu electrònica de la web municipal, a la qual es pot accedir, per a obtindre informació més detallada, a través del següent enllaç: https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/AE.EM.150