Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Gicarricadelafuente. Concerts Vivers - València

Vés enrere Gicarricadelafuente. Concerts Vivers

Volver

El cartell dels Concerts de Vivers s'amplia amb l'actuació del músic Guitarricadelafuente

El cantant i instrumentista de Benicàssim actuarà el dilluns 17 de juliol

• Els Concerts de Vivers formen part de la programació de la tradicional Gran Fira de València

26/05/2023

El cartell de la pròxima edició dels Concerts de Vivers s'ha ampliat amb la incorporació del cantant i instrumentista de Benicàssim Guitarricadelafuente que presentarà els seus últims treballs a València el dilluns 17 de juliol.
 

Esta actuació se suma a propostes d'internacionals com Tini, Fito Páez o The Waterboys; d'intèrprets estatals com Lola Índigo, Miguel Poveda, Rozalén o Mónica Naranjo; i artistes valencians com La Fúmiga, Pep Gimeno "Botifarra” o Auxili.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha destacat que “la música serà un dels plats forts d'una Gran Fira de València pensada com el gran festival cultural de l'estiu de la ciutat”. Així mateix, ha ressaltat que “la incorporació de Guitarricadelafuente als Concerts de Vivers ve a completar un cartell per a tots els públics i molt plural en estils on es combinen les bandes valencianes amb altres referències estatals i internacionals”. Presentarà el seu disc La pedrera i el EP Caramullo

Els Concerts de Vivers formen part de la programació de la tradicional Gran Fira de València. El festival es desenvoluparà entre el dissabte 1 i el diumenge 23 de juliol amb un total de 18 actuacions musicals. La informació completa de la programació, els horaris i les entrades està disponible en www.concertsdevivers.com. Les entrades d'este nou concert eixiran a la venda el pròxim 1 de juny.